ZM Passat TDI 50 to 220 - YouTube
Araba kısık açık vs yazmıyorum sonra saçma sapan konuşmalar geçiyor ama şunu söylemek isterim dahası var...
ZM Passat TDI 50 to 220 - YouTube
Araba kısık açık vs yazmıyorum sonra saçma sapan konuşmalar geçiyor ama şunu söylemek isterim dahası var...
Passat B5 TDI
VNT20-17 turbo,enjektör,büyük mazot pompası,4.5 lt intercooler,2.5" komple eksoz,filtre
Passat B5 TDI
son devirden kastın ? kadranda 3 bin yazsa son devrmi olacak ? internette araştırın nkdar yüklü dizel var.
Motor veya şanzıman kulağı problemi yaşıyormusunuz; mondeoda chip+egr-kat iptali şeklinde kullanıyorum motor kulağı dayanmıyor?
Yorumu yapıyorsunuz üşenmeden onu yapana kadar yurt dışında neler yapılmış biraz araştırsanız şimdiye çok daha ilerde daha iyi işler yapabiliyor olurduk. Yorum yapıp başkaların yaptıklarını bilmeden kötülemek yerine kendi yaptıklarınızı sergilesenizde bizde bişeyler öğrensek ?
Ufak bir vidao size izleyinde neler yapıyor adamlar görün belki fikirleriniz değişir
AJ nos 400m Santarem - YouTube
benzinli araç sahibi olarak sen mi cevap veriyosun arkadaşın adına peki kaç tane motor patlatan kol cıkaran pd gördün veya duydun mertcan sen benim kardeşimsin sen olaya karışma boşver dizellere atar yapmış vatandaş cevabıda o versin dizel araçlarımızın naSIL Gitdigini sen çok ıyı bılıyosun cok devir ceviren cok iyi gider diye bir olayda yok önemli olan devri nasıl cevirdigi deyilmi![]()
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)