hey maşallah baya canlı
beni tanımayan atasını tanımazzzzzbujiyi taaa ayağına kadar getirdik olm
a4 e methanol +apr carbonio cai + forge full kit rc bağlıyorum bugün tekrar deneyelim, bizim makina açısndan neler değişmiş görelim
yanlışın var turboback değil baya bir işçilikle supersprint dp taktık ama baya uraştırdı bizi, çok ağırrrrr,, sıkıntı veriyor oda, ayrıca s tronic deil triptronic oluşu 70-80 hp götürüyo,
carbonio amerikadan gelio 2 haftadan gelecek filtre, akşam metanol le rc v yi bağlayacam izlemek istersen gel, bu arada şişme meselesi cooler ile deil metanolle çözülecek sendede, bide depoya amonyak ayarlayım sana 50 ml yetiyo depo başı, oda kududturur,![]()
cok cok cok güzel
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
çok fark etmiş yatebrikler
maşallah cem geçen yaz ki halinden çok çok fark var yafs kazasız belasız
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Masallah cok tatminkar hizlanmasi:-)
daha tam gaz oturamadim bi cok merak ediyorum acikcasi nasil gidicek
rodaj fasli bitseydi kurcalamak istiyorum biraz aslinda![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
evet 251hp 453tork 0-100 stock fabrika verisi 6,5 diyor ama bir gariplik var ortada, amerikan versiyon ya triptronic şanzıman avrupa versiyonları s tronic 7 ileri, bu 6 ileri, o yüzden baya kaybediyor, k04 e geçecektik max 340 hp tr 97 oktanıyla ama değmez dedik caydık, biraz daha binip satıp golf R düşünüyoz
bakacaz işte farkedicekmi 3-5 parça malzemeden sonra pirelli cincurato da tıkılı şuan üstünde![]()
Cem selam ya kaçtır yazamadım konularına geç de olsa hayırlı olsun önceliklebu arada videonu izledim cidden çok iyi gidiyor, Allah nazardan saklasın.. bi zamanlar arabama chip bile yapmam derken artık seninde yaptırcak pek fazla bişeyin kalmamış
![]()
Valla abi lafımı yedim. Arabayı alırken hiç aklımda bile yoktu. Anneme babama bile modifiye benim için bitmiştir dedim. Sonra neyse bari bir filtre takıyım dedim. Olmadı sonra Ömer diye ibiza cuprası olan bir kardeşim kanıma girdi hacı yapalım yazılımımızı gizli gücü ortaya çıkartalım dedi ona da eyvallah dedim. O da tamam oldu. Sonra baktık sonuç olması gerektiği gibi değil araba bir-iki basmada saçmalamaya başladı stock'a yakın performans sergiliyor felan derken olayı çözdük. 15 defa artarda bassam da performans şu an aynı.İyi dileklerin için sağol abi...
Vw Cc & Mk 5 Gti
sakın yanlış anlama ben cidden çok iyi manada söyledim, inşallah hepimiz böyle yeriz lafımızıben evlenince eşime benim için modifiye bitti demiştim, şimdi yapılacak bişey kalmadı diye cuprayı satıyorum
maşallah cidden hızlanması çok hoşuma gitti, safayla yine küsmediyseniz yeni videolarınızı bekliyoruz
![]()
Arkadaşlar Safa kardeşim aradı akşam için deneme programı yapacağız bir aksilik çıkmaz ise. Revo Cupra vs Evotech Gti... Yine güzel videolarımızla karşınızda olacağız.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Bekliyoruz gardaşımTDI ile de akşama İzmirden Kayseriye gelebilirim
***** mazutlu ahahaha
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)