Maşallah bunu görmek gerçekten güzel oldu, Açılışı yaptın sıra bizlerde artık :)
Printable View
Maşallah bunu görmek gerçekten güzel oldu, Açılışı yaptın sıra bizlerde artık :)
maşallah gerçekden çok iyi bence.
Tebrikler kuzen , yol tutuş ve frenleme konusunda sürdüğüm en güzel Rs lerden biri belki de liste başı EL rs :) Bence güzel bir lastik ile daha iyi sonuçlar çıkar gibi. Bide bi eldiven al kuzen :D
Eline sağlık abi :)
Maşallah güzel süre gerçekten ama mutlaka daha düşer lastiklerden sonradüz 56 çok rahat olur da 55 küsürlere iner mi acaba :)
İyi lastik ve temiz pistle 55.60-56.40 arası bişey olur gibime geliyor..
Teşekkür ediyorum herkese.. :)
Bikaç hata var bana batan, bi dahaki aktivitede onları da düzelterek daha iyi süre çıkarmaya çalışacağım.. :)
fransız araçlarında hastalık herhalde vitesde iken vibrator gibi titriyor vites kolu :D 106 larda çok pis titrer
Fransız demişken, ne zaman 106 süre yapıcak merak ediyorum
Hadi Göki çıkar artık şu arabayı :D
maşallah e clıo sımdı typerlar gıbı sure yaptı nerdeyse konı fılanda olsa çok çok ıyı dıorum.D
çok takdir ediyorum, aynen devam utku!
Bende asfalt temizliği bakımından ekim ayındaki gibi traction bekleyip o şekilde viraja girince kendimi toprakta buldum :D
Bu sefer stock katılmak istedim bu şekilde hedefim 57-58 civarı idi ki yakaladım, bi dahakine megane ile katılırım artık :hehe:
Eyvallah Utku :)
Asfalttaki toz toprağı bu videoda net görebilirsiniz :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-100800-a.html
ilk virajdaki topragın sebebi fatih abidir :D ama aracı fenaydı gidiyo durmuyo, gittiğinde de kıçı başı oynuyor arabanın.. neler yapıcan şimdi 10 hazirana kadar ??