Ben 10 haziranda katılamayacağım, okulla ilgili sıkıntı var o tarihlerde..
Bir sonrakinde bakalım nasıl geleceğim.. Sadece hatalara çalışıp, yine stock gelebilirim. Esnaf spec :D
Bi takım koni alabilirim.. İyi bi lastik ya da.. Bakacağız :) :)
Printable View
Ben 10 haziranda katılamayacağım, okulla ilgili sıkıntı var o tarihlerde..
Bir sonrakinde bakalım nasıl geleceğim.. Sadece hatalara çalışıp, yine stock gelebilirim. Esnaf spec :D
Bi takım koni alabilirim.. İyi bi lastik ya da.. Bakacağız :) :)
tebrik ederim :)
Tebrikler abi :)
Pilotaj cok basarili olmus ama pistin bazi kisimlari baya toz toprak olmus batuhanin arabadaki kamerada net gozukmus
utku videoyu yeni izleyebildim.
harbi helal olsun cok iyi mücadele etmişsn :D
batu nun videodan sonra seni izlemek bi an dedirtti 5 saniye için bu kadar uğraşmaya değermi diye :p :D:D:D:D
maşallah
Tebrikler... Çok ıyı sure gercekten...
teşekkür ettim gencolar :D
clio rs iyi refleks ve çabuk tepki istiyor.. ondan biraz savaşıyor görüntüsü oluşturuyor :D
Tebrik ederim Ukku. Süren çok iyi şartlara göre. Ama bence lastik felan alma. Benim dışarıdan gördüğüm ön lastiklerin çok iyi tutuyo. Hatta start finish sonrasındaki sağ viraja bilerek sert dalıyorsun. Orada ön lastik o kadar tutuyorki yay olmayan arabanın tüm süspansiyon strokunu kullanıyorsun ve araba limite kadar sola yatıyo. Başka lastik olsa o yaysız halin ile kafadan her türlü kayardın. Arkanında kontrollü gelmesi güzel. Bence bu lastik kombinasyonu ile esnaf hali çok iyi. Kendince bir dengesi var.
tipik ukku hareketleri bunlar ha cadde ha pist ukkuya fark etmez:icon_tup:
Çok ayıp...
Cik sureyi begenmedim. Arabayi da begenmedim. Nedense pisti de begenmedim. Acaba regl mi oldum :D
Utku Masallah kardesim. Hadi gel de bi roll yapak :D
utku 10 haziranda yoksan arabanı kirala bana 1 günlüğüne, şumiyle bi kapışalım :P