kanka haklısın birbirimiz kırmaya gerek yok:D hırs değil bendeki ama senin böle yaklaşman yanlış sadece CVK ile bi kez daha denicem alican buda böle biline;)
Printable View
k.bkmada o gece cvkya bizzat bindirdik seni aracı gör devir erken kesiyor diye tamam yok denemeyelim vs dedin bende dedim ki deneyelim görelim olmadı haftaya deneriz ee sen yanlışlıkla kavacğıa gittin beni aradın dedim ki bak kesiyor araç daha fazlası var dedim yok gelelim deneyelim die direttin yalan mı ? neysee kardeşim .. arabanı harbi ben alıcam snnda kurtulmak için:D
daha denemeden önce ataşhirde dedim ki böle böle bahaneler başladı vs denildi ama noldu ? bilerek benzin bitirdik shell mc arası gazlaya gazlaya acaba benzinmi kesiyor diye ama oda değilmiş bunu bildiğin halde bence üsteleme eksiksiz değildi ;)
Güzel deneme olmuş maşallah araçlara.. birbirinizi kırmayın sadece.. Ne ekersen onu biçersin araç olayında.. stockken beni geçen modlu vti ler biraz gıdıklayınca yanaşamadılar zamanında.. o yüzden ne kadar ekmek o kadar köfte.. kazasız belasız ikinizede
takılı kaldı harelde kaset ali abi
Ali abi telefondan girio sanırım o yazıyı yazdıgında gelen link üzerinden mi giriyo noluyosa 3. kez aynı yazı geldi bilinçsizce olan bi durum heralde
kimseyle denemek zorunda değilim bu böyle biline ister yanyana gelelim ataşehirde ister başka yerde ben istemedikten sonra o araba roll yapamaz beni boşuna sıkıştırmaya çalışmayın kafamda bazı işlemler var yapana kadar da denemiycem kimseyle bu kadar basit ister kaçtı diyin ister başka bişey.Bide alicanın dediği gibi ben çalışmıyorum elime para kolay geçmiyo biraz zaman alıyo hee ibo abi diyosan masrafı ben karşılarım hemen yapalım arabayı çıkalım :D:D tabi işin şakası bu cvk bi süre rollerden uzak herkes bunu böyle bilsin.
Masallah cvk rs'e ustundeki malzemelerle ev rc de cok iyi yuruyor
Boş muhabbetler dönmeye başlamış gene
Valla baya atar gider olmus ama hakeden kazanmis galiba alican farkini izledik eski rsci oldugunu belli ediyo kankam :) tebrikler
arkadaslar bence atısma gereksiz olmuş tam dolu halde biri diğerine gecilebilir o ankı duruma baglı denk araclar çünkü kaçırmayan yürür gider eğer deneme olacaksa full ikiside aynı olmalıkı son adalaet belirlensin egzantirikse egzantirik contaysa conta bu işin işlem kısmı dostluk kısmındada daha dikkatli olalım derim
maşşallah her iki araçta iyi lakin rs in sesi resmen ciğerden geliyor....