Maşallah CVK ve EV ' ye...
Printable View
Maşallah CVK ve EV ' ye...
Her iki aracada kocaman bir maaşallah. Bu vatandaşlar araba yaktırır :D
ohanzi cvk show videoda güzel okuyorum rc sahibi arkadas saka kaldırabilen biri daha öncekı yazılardada gördüm dostluk kazandı hepsi bir yana
Buda ottan boktan birbirinde ana avrat bacı kardeş koymayanlara örnek olsun, denemeler cok güzeldi, helal olsun.
maşallah 2 aracada
Masallah keyıflı bi aksamdı.ufak aksılıklere rağmen cvk king
maşallah araclara bu arada cvk brandayı cektı daha denemelere cıkmayı pek dusunmuyor heralde adına konusuyorum ama EV rc CVK rs fınalıde dun bıttı şampıyon bellı oldu :)
Damat yoruldu ya başına çok iş geldi ama yılmadı yılmadık :D Balayına çıktılar şuan dinlenmece gerdek gecesi filan :D Yaa bi papyon bulamadınız a.. :D:D dün renault ambleminin oraya papyon takıcaktım kısmet olmadı :D
Video güzel olmuş.. :)
Maşallah araçlara...
maşallah iki aracada ..
Hafta aşırı konular görüyoruz, ufacık dişe gelmeyen şeyler yüzünden neler söylüyorlar birbirilerine insanlar, minicik şeyleri yanlış anlıyorlar yada minicik şeyler peşinde koşuyorlar, sonra ana avrat küfürler uçuşuyor ,halbuki yüzyüze bakıyorlar...
Bu işin zevkini alarak, olayın tamamen eğlenmek oldugunun bilincinde olan insanlar ancak bu şakaları yapıp kaldırabilir karşılıklı olarak, sizi tenzih edip sizin gibi yapamayanlara ima etmeye calıştım, özel birilerine degil.
maşallah iki aracada.