Evet orucundan beklenen açıklamalar geliyor
Printable View
Evet orucundan beklenen açıklamalar geliyor
Selçuk abi adamın atar damarısın maşallah REG'e :) Ali abi video süper olmuş eline sağlık. KENAN ŞEN
Masallah iki aracada! Gercekten cok iyi yurumus REG masallah...
hastayım şu reg e 1001 kere maşallah ya. her zaman bol bol videolar istyoruz. kazasız belasız. her iki aracada maşallah.
suat abimin ellerine sağlık...selçuk ve REG 106 ya kocaman maşallah adalet yerini bulmuş konu kapanmıştır :)
maşallah araçlara selçuk ne yaptın la rege suat abinin eline saglık:)
maşallah selçuk...ses soluk güzel:icon_tup:
Ali bende seni alkışlıyorum helal olsun cidden, iyi düzenlemişsin videoyu ;)
Orçun kardeşim üzülme boş ver şeriatın kestiği parmak acımaz :icon_tup:
REG ile ugraşan bütün ustaların ellerine sağlık gaza oturan genç matkap arkadaşımız kardeşimiz,gurur kaynağımız selçuk'unda ayağına sağlıkkkkkk ...
Ses ciğerden geliyor vallaaaa :D :D
Maşallah reg cok saglam yuruyor aynı speclerde uzerine arac cıkabılcenı sanmıyorum aracında hakkını veriyorsun selcuk tekerin duz bassın kardesim ;-)
reg deli gidiyor ya 3. vitesi fenalık maaşallah çok çok iyi
Selcuk maasallah kardesim soylenecek pekte bişey bırakmamışsın :) Suat abiye izmir tayfadan selamlar :D Akhisarı bekliyoruz salaktan :D
Masallah yarisanlara masallah videoyu yapana alistik konuluya konusuzu izleyemz oldum
masalllahh masalllahh selcuk basar basmaz sı.ktr olup gitmen etkiledı beni :)
MASALLAHH REG HARBİ GERGİN... SUAT ABI VE CRM PERFORMANCE CALIŞANLARI ELLERINIZE SAGLIK.
maşAllah REG e eski konular, postlar aklıma geliyoda reg gerçekten adaleti yapmış, Allah nazarlardan saklasın nadir bi gtı :)
Bi alpertunga vardı çok bilen ona ne oldu. Konuşuyordu JB şöyle böyle diye. insan bi çıkıp tebrik eder.
Maşallah selçuk abi reg e çok hızlı
her 2 araca da maşallah reg gergin ...