alper bu konuda hayet haklı jb bu speclerde olması gerektıgı gıbı hatta bı cıtır hızlı
reg o gun denemeden farklı suanda o yuzden soylenecek fazla bı sey yok reg hızlı bence sende abı tatsızlık yapmana gerek yok tebrık ettın oldu bıttı
Printable View
hahahaha:) video süper edit olmuş..
araçlara mşllh.
Maşşallah Araçlara kazasız belasız..
video çok güzel olmuş maşşallah reg e :)
reg ve jb nin specler aynımı ?
Orcun bende seni tebrik ediyorum .. Spor centilmenlik ister boyle olun her zaman dost kalın ..
her iki araçta güzel yürümüş sonuçta biri kazanmış oda reg olmuş maşallah diyelimmm
ali videoda fena olmuşşşşş
Sagol kardesim benim
Eyv sagolasin
Eyv ins bol bol cekicez bizde:)
Suat abi bu ne yapicagi belli olmaz:)
Valla ben bisey yapmadim kanka suat abi yapti
Eyv alper
Yasar abi beni simartiyosun:)
Eyv kardesim
Sagolasin
İns orda olucaz
Kanka yuruyo valla it:)
Reg e artik hakim diyoruz adalet dagitiyo:)
Sagol batu
Aynen gergin:)
sonuç en baştan belliydi çok şaşırmadım adalet yerini buldu.Orçunu tebrik ediyorum oda kabullendi :) Araba yürütebilenle yürütemeyen arasındaki fark yine ortaya çıktı.Herkez 106 yükler ama SUAT abi noktayı koyar.Maşallah selçuk :icon_tup:
Eee, boşuna REG demedik :)
Maşallah araçlara, Selçuk'um senide tebrik ederim.
Kazasız belasız.
İki aracada maşallah.Selçuk abi REG çok iyi olmuş :icon_tup:
o degıldı vıdeo sonuna kar ızlememıstım alı sen fırlamasın yaa geberdım gulmekten
Aynen hacı ben hazırım zaten ufak bi işim kaldı ama bahanem değil farketmez her türlü basarım.O akşamda herkezın yanına gidip basmak için araba aradım.senide 50 kere aradım telefonunu açmıyorsun! açmıcaksan kapat olum telefonu :) Yine söylüyorum ARNAVUT CİĞERİ hazır.Geçersen tebrik ederim.Geçilirsen tebrik et ;)