video güzel olmuş elinize sağlık..birincilik içinde tebrikler![]()
video güzel olmuş elinize sağlık..birincilik içinde tebrikler![]()
Açıkcası tartışmasız en beğendiğim araçdı hele o 3. vitesde oturması ''ohaaaa'' diye kala kaldıkEllerinize ayaklarınıza sağlık mükemmel olmuş kazasız belasız. İnşallah süreyi daha da aşşağı indirirsiniz
![]()
valla varya helal olsun drifticinin drag 1. olacagı kimin aklına gelir di kisizi rollingler de de görelim artık
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Arabayı çok beğendim videolarda çok iyi olmuş, süre direğinin dibinde oturmuş halde kendimide görmüş oldum![]()
Helal olsun arabanız çok güzel gidiyo konya draglarında hem göz zevki hemde motorun ciğerini duyma keyfini yaşattınız bizeVe arabanızın o kadar stabil şekilde tutunarak gitmesi ve yaptığı süre de tek kelimeyle takdir edilecek bişey
İnşallah daha güzel zamanlar yaparsınız bizde keyifle izleriz
![]()
Video ve yaşadıklarınızı bize yansıtması çok güzel olmuş Mustafa, başarınız için de tebrikler![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
video çok güzel olmuş leş25 e ve jdm works ekibine tebrikler
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
tekrar tebrıkler Mustafa,nice başarılara. yarışta aracta takılı olan egzos neydi merak ettim.
BaYTaR MURO
Video gayet güzel olmuş ellerinize sağlık Mustafa abi, derece içinde tebrikler daha iyilerine inş..
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Teşekkürler beyler , Mert baya sevdi bu işi zaten. Kendine yeni aldığı 325'i draglara mı hazırlasam diye düşünüyor hatta![]()
Mustafa 10 numara görüntüler emeginize sağlık
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Mustafa tebrik ederim dostum. Gercekten tek solukta buyuk keyifle izledim. Zaten Cold Play' i de cok severel dinlerim![]()
Tebrikler Mustafa & Mert. Profesyonel olup halen amatör yanı olan ender ekiplerdensiniz.
Seviyoruz ulan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)