maşşallah hikmet iyi bi deneme ama bence 106 tılarla denemen senin için daha net bi sonuc olucak diye düşünüyoruum rc yede maşşallah .d
![]()
Suat usta yine konusturmus isciligi ..bide 106 daki jantlar speedline hayvan gibi agir orjinal janta donerse en az 3 boy daha hizlanir ..
sen benim sana gider yaptığımı falanmı sandın biladerim?
ben sıkıntı yapmam o konuda da çok rahat ol...
sorun senin geçmen yada rc'nin geçmesi değilki senin yazış tarzın...belki iyi niyetli yazıyosundur ama okuyan başkaları atarlı konuştuğunu sanıyor çünkü o şekilde yazıyosun...
diyorumki kimse sana kötü bi yorum yapmadı sen kendi kendine sıkıntı yarattın...ayrıca buraya video koyuyosan gelen her türlü yoruma açık olucaksın...eğer yorumları yanlış anlıcaksan yada kaldıramıcaksan video koymucaksın...
anlamadığım bir konu var her konuda niye atışma oluyor araçlara maşallah denilsin yeter insanlar emeğinn karşılığını alınca mutlu oluyor oyuzden yapan ustanın isminide ayrıca yazıyor bu formda baska isimleri çok gördük çözenleri yürütenleri uçuranları oyuzden arkadaşım arabanın tekerine taş değmesin suat abininde eline sağlık
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
maşallah araçlara ama denilen gibi kamera iki araçtan birinde olsa daha iyi olurmuş rüzgarın hışırtısı kulamı tırmaladı![]()
artık corc-i zamanıcdti
bu 106 ile denemek istiyorumRC lerin sanını kirletemez
106 ya maşallah....
34EV4212