cidden başarılı yurtdışı videosu izlermiş gibi his veriyor
Teşekkür ederim hepinize,şu anlık ekipmanımın ve tecrübemin el verdiği bu.Kafamdakileri tamamlayabilirsem benim de beğeneceğim işler ortaya koyacağım umarım.Beğenmenize sevindim...
çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.tıpkı yabancı ülkedekiler gibi severek zevkle izledim.Maşallah bütün araçlara.
DRİLL
Dr.Ecu
kusura bakmada bonisssimo olanmısın sen ?ogun orda sırtlanmıs aparatı bıde foto makinesini
eger oysan helal olsun degılsende helal olsun ak
hahaha
- K -
________
Dr.Ecu
Çook güzel video olmuş elinize sağlık hayallerimi yaşıyosunuz yemin ederim hepsine KOCAMAN MAŞALLAH . bide çalan parçanın adı nedir ? .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
buyulendım resmen harıka olmuss .. emegıne saglık kardesım
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
cok guzel soluksuz part 1 i de 2 yi de izledim
ellerine saglik bide arabami gorebilseydim , bian koca gunde kendimi kaybolmus gibi hissettim![]()
er ist ein deutscher
Ellerine saglik Sandel guzel olmus baya, fotograflarla kapisicak cinsten![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Eline sağlık harika olmuş,başarılarının devamını dilerim![]()
Teşekkür ederim herkese... Görüntülerini koyamadığım araçlar var çünkü görüntülerde , DSLR makine ile çektiğim için videoları netlik sorunu yaşıyabiliyorum lens değişimlerinde.Harici bir monitörüm de olmadığı için çekerken göremiyorum net mi değil mi görüntü diye.Çekince de iş işten geçmiş oluyor.Dediğim gibi,öğrenmem gereken bir sürü şey var daha.Eksiklerimi giderdikçe umarım siz de araçlarınızı görebilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)