sağol kardesim :) :icon_tup:
Printable View
yarın ecufastteyiz kısmetse, ayara.
ayarımızı en nokta safhaya getirip öyle çıkar sıkarız, çok sabrettim şimdide ayarım bitmeden cıkmak istemiyorum bu kadar sabretmişken.
haftasonuna yetişir miyiz, kısmetse yetişiriz ama biliyosun aksilikler bi türlü bırakmadı peşimizi o yüzden net bişey diyemiyorum yorum yapmamam en iyisi oluyo :)
Maşalah araçlara DD çok iyi kazasız belasız
maşallah iki aracada.. arnavut a kocaman bir maşallah daha :)
ömer kardeşim maşallah aracına seninde gaza basan ayağına sağlık ama şunu bil hangi aracı alırsan al hiçbiri stp gibi değil o ayrı bi dünya;)
maşaallah ömerim arnavut ciğerine darbeli matkap..
[QUOTE=sipahi;5921852]eyvallah sağolasın :icon_tup: o gece stp le ne sıkmıstık.vidyolar duruyo :) hele bi 3 e atısım var bi 3-4 sn sarmıstı :o
o gece fenaydı stp çok gergindi allahım kem gözlerden korusun stp'ye ayrı bi hastalığım var biara denemeye gelicez bitti sayılır benim arabada bi tık bişey kaldı sonra bi deneme yaparız;)
[QUOTE=mtcvtc;5921979]çok büyük hevesle aldım stp'yi.kproydu emmeydi gaz kelebeğiydi hep sıfır aldım.3-5 çakalın yüzünden bizi arabadan soğuttular.şimdi iş nedeniyle paraya sıkıştım,fiyatıda o kdr düşük yazdım.şimdi güzel typr arayıp almayanlar varya sonra kafayı duvarlara vuracaklar.
dd ye kocaman maşallh :D süpersin kardeşim dewamını bkliyoruz...
Maşşallah DD intihar sebebi :)
dd ye maşşallah :)
bi sorum olucak. reg le dd hiç denedimi ? denediyse sonuç ne oldu ?
maşallah araçlara CRM ve ekibi iyi işçilik çıkartıyor...
2 aracada maşallah...
Sipahi ALLAH Zeval vermesin kardeşim makinaya kazasız belasız ;)
Araclara masallah.
maşallah tam ciğer...
Bu 106 çok hızlı maşallah.
DD 106 ya maşallah allah kaza bela vermesin ....
omerım masallah alllah nazarlardan saklasın..emeklere saglık...
maşallah dd 106 ya gerektiği gibi her zaman adaleti yapıyor...
adam camı kapatıyor dolayısı ile aracın sesinin değişmeside çok normal bakarsınız speclere gelir denersiniz olay biter ben şunu bilirim benim olduğum gibi suat ında en uyuz olduğu şeydir nos bize uzak bi kavramdır mertlik dışı sanmam takmaz taktırmazda ki kaldıki sukinin 106 ları oldukça hızlı bu şumu demek tüm 106 larda nos var puhahaha
yapmayın illa bişi aramak değil iş mertçe tebrik etmektir
KARDEŞİM EMEĞE VE ARACA BİLEĞE SAĞLIK MAŞALLAH ÇOK ÇOK GÜZEL YÜRÜMÜŞSÜN YOLA DEVAM...
bu arada ZM yide ayarları bozukken yakalaman şans diyelimmi ? :):)