sagol kanka
eyvallah sagolasın.Cıktımı senın araba?
Printable View
İki araca da maşallah, fakat DD çok iyi gitmiş, 4'e atınca film kopuyor zaten. Kazasız, belasız.
well come too hell :) DD ... sıradaki gelsin ömer fena gebete yapıyosun ama
:P
2 aracada maşallah ayağınıza elinize sağlık dd nin 4 vitesi ölümcül olmuş maşallah ...
gücüne gidecek bişi yok geçemiyor demek geçildi demek değil bende tam anlamıyla VTC öndedir diyemem zaten haksızlık olur ama çok yakındık zaten 2 kere denedik ben virajı falan hatırlamıyorumda iki denemede hemen hemen aynı oldu zaten çok yakın geliosun zaten 200 den yukarı çıkamadık typer o noktaya kadar geçilmiyorsa o noktadan sonrada 106 nın geçmesi biraz mantıken olumsuz olur bilmiyorum sen ne düşünürsünde zaten UE ilede denediğimizde hemen hemen aynıydı belki biraz seninki UE den daha iyi gidio diebilirim.
Bu arada VTC konusunda akıllarda soru işareti kalmasın ne diyorsak o zaten SS clio rs tete aynı muhabetler olmuştu aracı şuan istanbuda kullanıyorlar baktılar didiklerdiler dediklerim haricinde bişi olmadığını gördüler zaten VTC speclerine göre çok iyi gittiğini gelmeden öncede söylemiştik
ayrıca aracınada maşallah REG le bir deneyin derim.
çıktı benim araba evet, ecufaste ayara gidicez yarın kısmetse.
maşallahh fenaaaaaaaaaa
Ben VTC'nin sadece feh olduguna inanmiyorum. Artık fn2lerde bile feh olan kalmadı herkez arabasını hızlandırıyor. Demişsinki 227hp, o arabada polish veya conta illaki var. DD ile viraj ici videosunu koymussunuz,halbuki biz izledik sonucu gördük. Şimdi böyle yorumlar yapıp ne yapmak istiyorsun amacın ne anlamadım. Selçuk yazmış merak ediyorsan dene sonrada biz yorum yapalım.
Ben VTC'nin sadece feh olduguna inanmiyorum. Artık fn2lerde bile feh olan kalmadı herkez arabasını hızlandırıyor. Demişsinki 227hp, o arabada polish veya conta illaki var. DD ile viraj ici videosunu koymussunuz,halbuki biz izledik sonucu gördük. Şimdi böyle yorumlar yapıp ne yapmak istiyorsun amacın ne anlamadım. Selçuk yazmış merak ediyorsan dene sonrada biz yorum yapalım.
ister inan ister inanma orası senin sorunun arkadaşım ben sana olanı yapılanı herşeyi söylüyorum olmayan şeyede var dicek halimiz yok sen inan diye..
DD ile viraj içi dışı durumu falan olmadı VTC yi ben kullanıodum sen neyi nerden gördünde yorum yapıosun diğer deneme farklımı oldu sanıosun yada farklı olduğunu DD nin önde olduğunu falan iddia ediosun ? videodan o kısmı bulur komple kesilmemiş olarak onuda koyarım ben gördüğüm şeyi biliyorum sen görmediğin şey hakkında sallıyosun şuanda şimdi anlat bakayım DD nin önde olduğu bir denememi var diyosun ? Ona göre bir iddialaşalım videoyu komple koyacam çünkü sonra agudu madudu ay şeydi böyleydi lafları anlamam ama baştan sölim. ;)
Burdada yazacaksın ben görmediğim şey hakkında sallamışım özür dilerim diye yazacaksın videoyu koyunca ben haklıysam oke ;)
hay maşşallah be :) mermi gibi adamı katil yapar bu :D
maşallah araçlara..güzel video olmuş
arkadaşım ozaman diğer deneme farklı olmuş gibi yazma diğer denemede aynısıydı aynı diye koymadım bile zaten viraj içi dışı falan hatırlamıyorum virajda bastığımızı bile hatırlamıom siz söyleyince viraj muhabeti oldu ben viraj falan hatırlamıom hatta diğer denemede DD kafa bile çıkaramıo benim koyduğumda en azından bi ilk basışta yarım boy öne çıkıo erkenmi basıo bilmemde diğer koymadığım denemede oda yok geçtiği video olsa zaten siz söylemeden ben kendim koyardım sizin ortamınızı bilmem ama biz o tarz insanlar değiliz
sıkıntı yok bizde deneriz her zaman aradaki mesafe fazla olmasa zaten hiç bi sorun yok ama ayda bir gelebilioruz anca
ha bide özcan sana biraz kırgın hatırlarsan ataşehir shelle samsuna giderken uğramıştı sende JOB varken denememişsiniz Kaanla muhabete geldik demişsiniz o zamanki muhabetleri biliosun sanırım
zevkli denemeler olmuş.. demekki konularda kırmadan yorum yapılabiliyomuş:)
kardeş sana bişe diyecem bir insan bu siteden 100 kere banlanıp tekrar üyelik açıp girmenin nasıl bir mantık olabilir.
sana tavsiyem ya yazdıklarında dikkat et derim yada girme tekrar banlanmaktan iyidir. insanların seninle alay geçtiğinin farkına var sözlerimede yalnış anlama
Orda sacmaladi ozcan baska bsy yok geldi yanimiza oturdu arabasina baktik massallah millet ne derse desin sen arabanla mutluysan allah kaza bela vermesin dedik bize denemeden flnda bahs etmedi sonra kendi kendine bsy ler yazdi neyse aradan gecmis 1 sene konusulucak konu degil bana kirgin olsun zaten denemede sen kullaniyosun problem yok
bende sana şöyle sölim üye olmak dert değil bende daha 10-15 tane üyelik var ben giripte milletin koyduklarına yorum yapmıyorum muhabet laklak yapmak için girmiyorum ama kalkıp millet bizim hakkımızda konuşuosa benimde bırakta cevap verme hakkım olsun üyelikte alırım cevabımıda yapıştırırım onun bunun sölediğinide şeyime takmam millet bannlanıo yine gelio desin sorun değil benim giriş amacım yazılarımdan belli bu konuda en basiti viraj muhabeti oldu bende cevabımı verdim girip sölemesem herkes başka şeylere inanacak muhabetler başka yere kayacak böyle yalan dolan hakkımızda muhabetler çıkacağına istediğim zaman girerim cevabımı yazarım umarım aradaki farkı anlamışsındır şimdi bannlasa ne yazar bannlamasa ne yazar ;)
Videolar güzel ellerinize sağlık ama şu ***** yerden denemeye çıkarken yavaş çıkmayı bir türlü öğretemedik anasını satiim. Kardeşim hemen karşısında hastane var. Sizin bir yakınınız yatıyor olsa sizde yanında refakatçi olsanız gecenin bir saatinde tam uyurken zaaart diye bir egzos sesi ile hastanız uyansa acaba ne dersiniz. Ana avrat söver misiniz yoksa aaaferim ne güzel denemeye çıkıyorlar mı dersiniz. Yaw şuradan sakince çıkın tem e girdiğinizde ne yapıosanız yapın.
Maşallah araçlara, suat abininde eline sağlık...
sende ortaya bişi atarken destekli at cevap verdirmek zorunda bırakma virajmış içmiş dışmış boş bahane bunlar gerek yok sonucun farklı olabileceğine o denemelerden sonra hala inanıyorsanız aracın yeri yurdu belli istediğiniz zaman gelin dümdüz yokuş aşşa yukarı havada karada denizde herşekilde deneriz hadi iyi forumlar :icon_tup:
maşallah araçlara Ömer abi tebrikler
Suat abi ellerine sağlık :)
KENAN ŞEN
beyler speclerime inanmıyorsunuz ya; bende dediğiniz specleri arabama uygulamaya karar verdim. kapak polish + conta+ kpro . tabi maddi durumum bozuk bu sıralar durmumu düzeltiyim yapıcam bunları.
maşallah araçlara. suat abi her zamanki gibi tecrübesini konuşturmuş... dostluk çerçevesi içinde yapılan bir deneme, ne kadar güzel...
masallah ömer tebrikler
okan burgaza hep cigerli arabalar denk geliyor ozaman :) bu arada maşşallah ömer abi alet mermi :):) bide kursunla roll yapmak lazım :)
Maşallah DD 106 ya...