Hiç öyle olmuyo bro, ..Atmosferik araç bildiğin eşşeğe dönüyo,1.6 Focuslu veya 1.6 marea lı birini çokda etkilemez ama özellikle egzantrik vs yapılı arabalar daha çok etkileniyor..
Printable View
yav cem niye yoruyonki bu kadar kendini :D bırak herkes videoyu izlesin herkes nasıl yorum yapıyosa yapsın nasıl olsa kimsenin düşüncesi değişmez zaten kimse senin aracın yürürüne bişe demiyo maşallah diyemzde herkes st nin daha iyi yürümesi gerektiğini yazmış sıkıntı etme :D sen gazlamana bak
o rakimda hakkatten stock ctryi gusel uzer polo//
ibiza denemesnden belli denklemden ilgnc sonuclar cikiyo en basta yazdigim gibi st stock yada cok az daha hizli gidio stocktn///
nette m3ler 280hplik astra opc ile yurur videolari var..cipsli stnin..
Tabi unutmadan polo gti'ın ibizadan a'dan z'ye stockta en az 1.5-2 boy, 3-4 denemeden sonra 3-4 boy daha hızlı olduğunu da unutmamak lazım. :) Bir kaç basmadan sonra bujileri ve yağlama sistemi daha zayıf olan ibiza geride kalıyor. Kısaca ST eğer ki canı sıkılıp sildirdiyse tekrar yükletsin aynı yazılımı. Yine fark yer yine yer. Yazılım gerçekten cacık demekki. :) 23-24 Haziranda aksilik çıkmaz ise Ankaradayım. Ordaki St sahibi abimizlede dener sonucun ne derece normal ne derece anormal olduğuna bakarız. :)
Ah şu Halimle bana bi Typer denk gelseeee Bomba Patlatırım :)
Bu arada M3 le denedim detayları telde konusuruz...
Kayseride İnanın deniyecek araba yok. Araba çok fakat insanlar geçilmekten çekiniyorlar ve denemiyorlar bizim derdimiz geçme geçilme değilken kendilerine bilendiriyorlar düşman ediyorlar sonra gözümüze perde iniyo...
Ne yapalım ağa denemiyorlar m3'ler çok yürüyormuş o yüzden :) Arabalar lafta Kayserinin en iyi arabaları oluyor denemeye gelince arabalarının klasmanında değilmişiz bla bla... Arabanın bakım eksiği oluyor. Bişey oluyor. Bir haller oluyor. 1.4 tsi seviyorum seni be. :D
e36 mr lerin en kötü 100-200km hızlanması 14 sn dir. Youtube da 100 lerce örneği vardır.
polo umduğumdan cok cok iyi.