Evet Cem biz denemiştik ST ile sağolsun Can ayarlamıştı,
Denemeden önce tırstık açıkcası ama baya farklı olmuştu araçta yazılım vardı sadece..
Senin arabayada maşallah iyi koşmuş:icon_tup:
Printable View
Evet Cem biz denemiştik ST ile sağolsun Can ayarlamıştı,
Denemeden önce tırstık açıkcası ama baya farklı olmuştu araçta yazılım vardı sadece..
Senin arabayada maşallah iyi koşmuş:icon_tup:
Cem ben denediği diğer poloyu bilmem, sadece kendi gözlemlerimi yazdım,
Type R denemesi 2010 yılında oldu, hatta senin için konuyuda buldum :icon_tup:
linki:
http://www.techturkey.com/forum/vide...-focus-st.html
şunuda söylemek isterim elin oğlu konuşmayı çok sever, sen araç sahibinin dediğine bak :)
her iki aracada maşallah...
polomuza kocaman maşallah....
O zaman kendi görüşümü belirteyim bu arabada yazılım varsa yazılımı cacıkmış. Ben video tarihine bakmıştım. Type r stock ibiza cuprayi3-4 boy geçecek , focus yazılım varken type r la kafa kafaya yürüyecek. St de yazılım yokken stock polo Gti'ı 3 boy geçecek. Yok öyle bir dunya. Bu denklemde St Yazılımla 0 hp almış o zaman :)
sen ne bekliosun polodan onu anlayamadım. Stock polonun stock tayyardan hızlı olacağını stock focus st den de hızlı olacağını falan mı sanıosun ben onu anlayamıyorum.
Stofk polo stock tayyardan hizli gibi yanliz;)
Cem yapma gözünü seveyim, işi bilen adamsın,
O araba ile bunu kıyaslıyosun, bununla onu kıyaslıyosun,
her aracın her günü aynı olmaz, senin düşüncen yanlış sonuçlar doğurur,
sana bir örnek veriyim,
biz bir akşam 3 arabayı denedik, A aracı B aracını geçti, B'de C'yi geçti,
C aracı A'dan fark yer diye beklerken, C aracı A aracını geçti,
bırak farklı zamanları, aynı gün ve şartlarda bile arada farklılıklar olabiliyor,
gene söylüyorum, araban çok iyi yürüyor, Emre arabamı kötülemek için yazıyor gibi algılama :)
Anlamadigim nokta su, adam alman plakali ve almanya standartlarina gore yazilim atilmis bir arac dimi :) sacmalamis bariz araba.. Rakım birtek poloya yok heralde ;)
Gubre gibi benzin aldiysa bile 2 3 boy net farkettirecegini biliyoruz.. Demek istedigim su, Ford da sorun net bir sekilde belli. İstanbulda egsoz yazilimla evoyla dalga gecen adam gordum ben bu arabayla :) Polo supersonic gitmemis yani, ford sicmis bariz ;)
Darilmayin gucenmeyin kendi fikrim ;)
koskova st ne hallere dusmus :D
Stock polo gti stock fn2 yle dalga gecer bu rakımda, ep3 ü de gecer gider. İlla böyle mı konuşalım anlamıyorum ki. Ford St nin sağlıklı yürüdüğünü veya Yazılımlı olduğunu iddia eden ben değilim. Bu halinde stock polo Gti'ı 3 boy geçiyor diyorum. Bu forumda derdimi anlatamıyorum sanırım . Bir kerede maşallah diyip güzelce yorum belirtseniz kafamı keserim. Neyse iyi forumlar.
valla maşşallah gti aaa
O zaman Sami öyle biri ki;
Geçeceği adam denk geldi mi hadi deneyelim arabamda sadece yazılım var. Geçildiği arabaya da araba tamamen stock. Vteclerin denendiği gün orda olan herkes Allah için yazsın hadi. :) Ben pek bu durumu önemsemiyorum. Ama bence sen Samiyi iyi tanımıyorsun gibi geldi bana. Bunu bir değil iki değil. 50 kişiden duydum. Neyse problem değil. Samiye soruyorum denemeden sonra yazılım yok diyor. Yazılım olsaydı arabanda ne olurdu diyorum geçerdim giderdim diyor. Benim araba denedğin type R denese ne olurdu diyorum geçer giderdin diyor. Sami vtec altında basınca type R'la yürüyor. Ben hiç bir iş anlamadım Saminin modifiye anlayışından. Samiye modifiye hayatında başarılar dilerim.
Polo gti stocksa 1000-1100 gibi rakimda stock fn2 ve ep3 ten hızlıdir
Deniz seviyesinde 200 den sonra tayyarlar yürür bence
Agri daginin tepesinde denemiyorsunuz rakiminiz 1000 atmosferik arabada kaybiniz basinc olarak % 7 turbo arabada % 3-4civarinda. Yani %3 luk kayip tayyari polonun arkasina atmaz.
Aynı Ford Focus St ile deneyen type R'ın stock ibiza cupra ile denemesi de budur.St ile bastığı gibi vtec altıda değil vtec üstü basıyorlar. ;) St'de yazılım varsa bile cacık olduğunun göstergesidir bu..
Type R= Headers,filtre,egsoz
İbiza Cupra=Stock
Not= Aklı karışmasın kimsenin Type R'a vinly çekilmiş hali. Denklemi çözebilirsiniz umarım.. Bu arada Emre diyorsun ya araçlar farklı günlerde farklı yürürler. 2 direk farklı yürümezler kardeşim.
http://tr-tr.facebook.com/video/vide...30353427020482