Burhan'ım yaşa dikkat kardeşim. Ozan abi 32 yaşında. Bu söylentilere son vermek senin elinde. Dynoya cıkar aracını. Burda bu kadar adam var. Senin speclerinde ve beyinli speclerde ne güç verecegini bilir herkes.
Printable View
Burhan'ım yaşa dikkat kardeşim. Ozan abi 32 yaşında. Bu söylentilere son vermek senin elinde. Dynoya cıkar aracını. Burda bu kadar adam var. Senin speclerinde ve beyinli speclerde ne güç verecegini bilir herkes.
tamam bugün akşam beni ara tlf var sende kopora tutturalım bi hakem belirleyip kesin tarihide belirleyip kalkalım burda boş muhabbete gerek yok 0-400 e herdaim kalkarız.bidahada bana burda atar yapma yerim yurdum belli akıllı ol........
Para tutturmaya gerek yok araba hazir oldugunda haftaya her an heryerde deneri.hakemede gerek yok butun adana gelir izler kameraya cekeriZ herkes gorur hafta ici arayacam
bugün beni arayıp kapora tutturursak bu hafta kalkarız yoksa bidaha bensenle muhattap olmam benim cocuk avutacak zamanım da yok işim başımdan aşkın istersen şansını daha fazla zorlama banada bidaha burdan bişe yazma.........
Yolun acik olsun ozaman usta
mkt bu işlerden anlıyor varmı yokmu söylesinde duyalım mugenmi var orjinal beyin mi.herkes yok şuvar yok buvar diyor ya kendine çok güvenen varsa lafının arkasında dursun gel gidelim söktürelim kardeş varmı yokmu görelim.arabam evin önünde anahtarıda evde gidip alsınlar beynin orayı açsın baksınlar bakalım nevarmış orda:icon_tup:
sen banamı diyorsun mkt arabanı hazırla diye.gerçekten yanlış tanımışım seni 1.5 aydır gel deniyelim diyorsunuz hangi çagırdıgınızda gelmedim ayıp be.insan eline ayağına sağlık der.madem öyle kardaş benim arabam 7/24 hazır bez typer ile deniceksek 0-400 ede varım rolling ede varım akşam buluşalım bp petrol de para tutturalım tmm m.herşey serbest.burdanda bana atar yapma 0545 771 22 61 numaramı biliyorsun
reis dynoya çıkarmak gibi bir mecburiyetim yok.daha nediyim varsa kendine güvenen öyle konuşması değil gelir gideriz istediği garaja istediği tamirciye her nereye ise alsın istediği yere baktırsın istersen beyin kodunu japonyaya yollasın baksın o arabanın mı diye:D ben milleti anlamıyorum yaaa tekrar diyorum üstüne basa basa benim arabamda egsoz filtre headers tan başka bişe yok iddaa eden buyursun gelsin
neoldu mkt akşam toplanalım bp de kardeş tutturun paraları istediğin arabayı getir işte 0-400 e.ayrıca demişin yaa arabamız 400 metre sarıyor diye senin getirecegin araba msky dan daha iyi herhalde adamlar 1000 hp arabalar ile 0-400 yapıyor sen 400 500 hp araba ile 400 olmaz diyorsun.senin araba ismail çam ın arabasından iyi herhalde kardeş.hmm dicenki sen nie rolling yapıyon ben sıfırdanda kalkarım Fn2 ile no problem benim için tmm diyen varsa akşam tutturalım paraları.
arkadaşsınız ve bi sofranın hatrı vardır gerek yok bunlara araba işi hobidir hep yüzyüze bakıosunuz yakışır kalmaz...
reis araba işi hobidir zaten ben bir hafta boyunca arabanın yüzüne bile bakmıyorum leş gibi orda yatıyor arabaya bayılacak olsam elimd bez hergün etrafında dönerim:D
1 hafta çalışıyoruz içkimiz sigaramız yok çok şükür buda bizim hobimiz.:icon_tup:
dostluk bozulacaksa bir yarış için öyle hobi olmaz
Keske karsi trafta 500 hp cikarsa burhan.unutma ki msky dedigin arac 4ceker ayaginda 4 tane slick lastik var 90 tl lik 15 lastik takmior arabalar benim atarim sana deil bez fn2 ilede atr yapmadim kimseye yapmamda sahibinin atari varsa kendi bilir.senle hic surtusmemiz olmadi olmazda haftaya 106 ile para tutturup denenir olur biter
Yakışmamış bu sözler ozaman kimse yaptığı arabayla uğraştığı arabayla atar gider yapmasın MKT o type-r'a okadar emek etti uğraştı olmamış bu sözler dayı... 106 zamanlarını hatırla ozaman benim kimseyle kalkmamam gerekirdi çünkü kimse kendi arabasını sürmüyordu istisnalar haric Project01 olarak bütün araçlar MKT'ındır benimdir metinindir bizim garaj olarak hiç fark etmez...
arkadaşlar anlamadığım birşey var bu şehirde herkes birbirine karşı fena hırslı nerdeyse kavga çıkacak,ya burhanın typer ı da çok iyi gidiyor Bez typer da çok iyi gidiyor ikiside adananın arabaları birisi geçer birisi geçilir sonra gülerek muhabbet edip evlere dağılınır burda tartışmanız yakışıksız olmuş biraz..daha fazla uzatmayın bence birdahaki buluşmada sohpet muhabbet sonra isteyen dener dostça olur biter :)