iki aracada maşallah , kazasız belasız denemeler hepinize..
Printable View
iki aracada maşallah , kazasız belasız denemeler hepinize..
lauch varsa mügen yok demektir kesicide 8800olmalı :)
ama bnce araba boş, en fazla conta çıkar sahibide iyi sürüyor maşallah Allah tadınızı bozmasın adanalı kardeslerim :)
Pa typer da mugen beyin olduğunu düşünmüyorum arabasının hakımı olmuş artık, güzel yürüyor
Bir type r konusunda kavga cikmasin yahu 3.sahislar bi sakin dursun masallah desin gecsin
Kim arabasını dynoya çıkarır kim çıkarmaz o herkezin kendi kararıdır arkadaşlar.5 enjektör mevzusuna da gelince benım aracımda 5 enjöktörle yürüyen ve çok masrafta yapılmadan koşan bir saxo ydu.Burda herkez emeğe saygı göstermek zorundadır.Eğer saygısı yoksa hele büyüklerine karşı sadece yorumları okuyup sörf yapacak internette.Şuana kadar konya yarışlarına hepimiz gidiyoruz.Heriş murat daha üzerinden fazla bi zaman geçmedi konyadan kupa getirdi.Keşke Rollinge 500 hp yapana kadar drag ' 300 hp yapsaydınız.
Buyrun 5 enjektörü unutan yada küçümseyen arkadaşlar.
http://www.streetfire.net/video/18-o...ctr_380551.htm
Başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez beyler, iyi o zaman suriyeden arabistandan araba getirtelim eşten dosttan kalkalım gönderelim ?
ben çok adamlar gördüm elin şeyiyle gerdeğe giren mutlu çıkan o yüzden tatlı canları sıkmaya değmez draglar zannediyormusunuz herkez kendi aracını sürüyor? bırakın hayal dünyasını açılın dünyaya sizlere 1 örnek açın santa pod yarışlarını ve izleyin orda 1 araç derece yaptğı zaman arkadan 3-5 adam sevinçden deli oluyor yani buda hepsinin emeği var demek oluyor... uzatmaya gerek yok eğer araç sahibi bir başkasının kullanmasına müsade ediyorsa ne sizleri nede beni ilgilendirir...