ben neyi var neyi yok bilmem tamamen std araçlardan bahsediyorum fabrika çıkışı al cıkart yanyan bas bundan kastım benim herhangi bişi yapıldıktan sonra stock durumdan cıkar benim gözümde;)
Printable View
ilginç geldi banada ama stock sti'a binmedim hiç..hep dolusuna denk geldim..pek anlamadım ama geçti gözüküyor bi sebebi vardır..
s2000 fanatıgı olarak soluyorum ıkısıde stok olursa stı gecer ama ole aman aman ayıramaz dolayısıyla ufak tefek ıslemlerle s2k stı gecebılır...
benm yazdıgımm seylere senın cevap vermenı ıstemıyorum tesekkur ederımm..
bence standart duzgun bır s2000 ıle duzgun bı stı ın arasında fark olucagına ınanmıyorum.ben araba fıltre egsoz headers taktım ama ınanınn cokta fark olmadı dyno da 1 hp farkettı yolda sadece ses cogaldı...:soru:
Dyno Grafiğin Değişmiştir Muhtemelen S2000 den Güç çıkartmak Ole sanıldığı kadar kolay bir iş değil..... Arac zaten Limitlerinde geliyor ve Atmosferik ....
Belki şeçtiğin parçalar pek doğru olmamıştır . Benim Eski aracımda
J's Racing Beyin
J's Racing Header
İnvidia Catback Egzost ve İskender Cat İptali
İnjen Cai
Vardı Aldığım güc ve Dyno verileride Ortadaydı sonuçta ....
Ancak dynoda güç aldığım yerler ve aracın gidişi baya değişmişti ....
2005 Prodrive Sti da vardı Tamamen Standart Ve aracta baya bir Agırlık vardı fazladan :D
İki aracıda Uzun süreler kullanmış biri olarak derimki ben
STI Stock ve S2000 Stock İse TAMAMEN : S2000 Alır ust Süratlerde
STI Beyin+cai+Eksoz ve S2000 Beyin+cai+Eksoz : Sti Alır...
Sti (400 Hp Civarı olsun ) ve S2000 (Turbolansın Oda 400 Hp Civarı olsun) : S2000 Uçar Gider
Denemelerimiz ve Yaşadıklarımız ile Sabittir ....
[QUOTE=BMK TypeR;225617]ben urfa standartta denedım egsozlu halıylede fark ortada:)[/QUOTE
eee sonuc ne oldu:soru:
s2000 üst süratlerde 220den sonra gecebilir diorum.ama tabi 220ye kadar sti ne kadar fark atar bilmiorum.ikisindede eksoz filtre olursa sti içinden gecer
stock typerın rollde wrx gececeğini iddia ettığım gibi..
s2knın da yuksek hızlarda stı ı gecebılceğini görucez sanırım:)
kı bende gecebilir dıorum
ikisinde egsoz olsun stida(76mm) , stı gecer dıorum:)
idda etmeye gerek yok sekocum Efenin TypeR ın ( Ex: UL Typer ) boranın 2.5 wrx i geçtiğini bilmen lazım :)
http://www.youtube.com/watch?v=PNbwKkhWDUE
Gerçi bu hondatalısı :p
ayıp sana kanka niye ezbere yaptıını saniim :D yürü be seko kim tutar seni :D:D:D
bu s2000 de yapılacak modıfakasyonların ole ahım sahım sonuclar verecegını bende dusunmuyorum.
adamlar zaten kolay kolay modlayarak cıkayacak hp lerı standartta vermısler.
ama headers,cai,egzoz vs. ufak tefek oynamalarla max hp daha ıyı devırlere cekılebılır.
bu gidişi etkileyebılır ama 5-6 boy cok ucuk farklar eger rakıpte bı anormallık yoksa.
bu vıdeodakı sti vs. s2000 arasında s2000 lehine modifikasyonlar oldugunu dusunuyorum.
stock ta boyle olmamalı gıbı gelıyor bana.