bu nedemek simdi :D istedigim yere yorum yapabilirim ki sahsina hakaret , kufur vsvs yok .. ok :heyoo:
Printable View
Ne kadar uzadı bu konu yauu s2000 denildiği gibi limitinde üretilip keyif için üretilen bir arac.sedan subaruyla karışılaştırmamak lazım.subaru s2000 i gecer evoda subaruyu gecer s2000 de üstünü acar dolanır olay biter ahahaha
standart olmadıını bende biliorum benim gibi burda olan bir kaç arkadaşımızda biliyor mustafa.
Benim anlamadığım niçin yanlış parçalar kullanılmış bir wrx olsun?Şimdi aracı kötülemenin bir manası yok o aracın ne kdr iyi yürüdüğünü bilenler biliyor az m3ün canını yakmadı değil.Kaldı ki araç üzerinde yanlış olan bir parça yok tam tersi üzerinde olması gerekipte olmayan parçaları var.O WRX komple 76lık ara boru,HKS 76lık catback ve HKS Downpipe la yürüyodu sadece.Yani bırak kol,piston u üstündede daha up-pipe yoktu.Ona rağmen 1bar cont. yürüyen bi araçtı.En son filtre takıldıında araç nefes aldıı için araç 1 bar üstü yürümeye çalıştı ama wg selenoidi izin vermedi yürümesine ve sürekli check enginee yapıodu.Eğer sorun buysa filtresi söküldü düzeldi ztn.O videodada üzerinde filtre yoktu.1gün fln durmuştu filtresi
yok ole diil ben araci kotulemiorum ; ben borayada soyledim zamaninda . bikere bizi maraclar icin hks dp yanlis bi secim . en onemli parcalardan biri sonucta dp , ve vasat hks nin mali malesef ( http://forums.nasioc.com/forums/show...=445812&page=4 ) inan 06 wrx icin bizim kadar ( ben ve tool ) arastiran yoktur . bizim 2.5 lerde up pipe a gerek yok , cnk zaten uzerinde cat yok . tercihen degistirilebilinir ama , ben almistim . ben sadece cat back le evc den cont 1 bar yurutebiliyordum . sorunsuz ama tam limitti .cnk 1.05 oldugunda dirrek boost cut oluyordu . intake olayina gelince , subaruya gore deil intake ve bov . maf cok cabuk sapitiyor. ancak reflash yaparsaniz tavsiye edilen intake leri kullanin diyorlar . panel filtreler daha iyi bu yuzden .
demek istedigim cok cok daha iyi gidebilirdi o arac , maksat kotulemek diil . m3 felan gecebiir , ama daha da iyi gidebilirdi .
s 2000 iyi ayırmış..helal:)
down da hks nin kötü bi tercih olduğunu bizde aldıktan sonra farkettik malesef.Tabi araç daha iyi yürüyebilirdi ama satıldı işte satılmasa ztn reflash olaylarına girmeyi düşünüodu oda
teessuf ederim musti:)
tr de ki ilk 2006 wrx reflashini biz yaptik. 2006 wrxlerde digerlerinden farkli olarak AVCS mevcut, sti ile shortblok ayni sadece sikistirmasi yuksek sti a gore:) fark kapakta. uzerinde 550cc bluelar var:) yani 2006 wrx yapilan en iyi wrx bu gune kadar:)
ben invidia dp(bence en iyi DP dir, sirf cat degil belmouth yapi cok onemli), greddy evo2, invidia up, intake, turbo inlet, maf hose, ppp 3 port selenoid ve ivir zivirla 1.5 continuos yuruttum. 30K kilometre oldu hic bir sikintisi yok simdi green setup yapicaz ayni arabada:) kirilmadan piston degisecek ama yeni setupta.
hahhaah benim de ilk milk derdim yok niye oyle yazmisim bilemedim. heralde yazdiklarimi guclendirmek acisindan:)
siz bir haftada aliyorsaniz, iyi ben yillardir arastiriyorum, almayacagim seyleri bile meraktan arastirdim baya:)
0 400 lere baksak daha net bi sonuca ulasamazmiyiz . topspeed kimin umrundaki ?
hakkaten wrx ve stı ın 0 400 ne mustafa? ben s2k ın kını bılıyorum 14.0 sn...hatta sadece fıltre ıle 13.8 yapanlarda var ama 14 olarak kabul edelım bence...sen de yaz bıldıklerını merak ettım...
wrx ın 400metresı 14.3 fılanmıydı ya??
stı ında 13.7lerde fılan olması lazım...