ahuhahahhahihihihi ne ya gülüş kopardı
ahuhahahhahihihihi ne ya gülüş kopardı
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
madur olmamışlar. sonradan açıklama geldiydi hepsi bindi heralde.
madur olsalardı hayrına megy rsle tur attırıcaktım ama yanlış anlaşılmaymış sorun yokmuş![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
adam para verdi tabi gülcek![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
saçmalık bea o kadarda gülmesi sırf kameralara oynuyo yani vuhihiihi vuhiihihi nedir arkadaş öyle gülüşmü olur
koltukta oturan ıcın zor bır durum tabıkıde,gulmek harıc kım olsa kullanmadıgı bır aracta yuksek surat gorunce ıster ıstemez yusuf durumu olusuyor![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
ferrarye gerek yok , bu vatandaş 106, vti , sti vs gibi araçlarda da aynı tepkiyi verir. Bu adam için benzin yakmak haram olur gitsin gondola binsin.
süren ümit doğan. yanındakide arkadaşı sanırım.
Viral felan değil, gerçekten arkadaşın tepkileri komik oldugu için koydum. Aylar sonra Lambo'ya da bindirdim. İlk videoda benimle çok dalga geçtiler diye kendini çok sıktı ama sonunda yine dayanamadı
http://www.youtube.com/watch?v=C6X0TFRiYH4
as known as Umit DOGAN
videoyu ilk izlediğimde ; kırmızılıyı baştaki sakin tavırlardan dolayı eğitmen yada organizasyonun pist görevlisi ,, süreni de takoz , ilk defa sürdüğü için enteresan bi tepki vericek biri zannetmiştim ,,, taaki gaza basana kadar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)