onların cektııı vıdeoda o sekılde kalkıldı normal sartlar altında kalkınca bızım koydumuz sekılde oluyor![]()
onların cektııı vıdeoda o sekılde kalkıldı normal sartlar altında kalkınca bızım koydumuz sekılde oluyor![]()
su vıdeolara bıraz daha ozen gostersenız.
hadı karanlık olmasını vaz gectım vıdeoların basına arabalar nedır ne degıldır.
ne mod lar var kacıncı vıtesten basılmıs.
ayrıca son yuklenen vıdeoda vectra 2.vıtes mını 4.vıtes olmasına ımkan yok.
sc nın o kadar alt devırden o kadar cabuk doldurması ımkansız.
zaten sc sesınden de bellı sekan vıtes atınca mını de vıtes degıstırmıs.
coper s stock vectrada ne var serkan arkadasımıza sorman lazım 106 gti larda takılabılcek olan parcalar var chıp headers dereceli komple egzoz gibi ..
maşallah mini güzel gidiyo zaten vectranın mini geçmesi gibi bi durum söz konusu olamaz.belki 210 220 den sonra ama oda roll de değil alakasız bi şekilde o hızlarda arkasına girerse gelirse otobanda vs yoksa rolling yapıp vectranın işte uzunda geçmesi diye birşey mümkün değil.miniyede tekrar tekrar maşallah normal bir sonuç bence.
alper yazdıklarına + 1iynn06 kardesım yazdım ama anlasılmadı herhalde söledıklerım var işte zaten onların olmadıı bır 106 sence yanına yaklasabılırmı mcs nın ???
valla tamam 106 da ıyı gıden bır araba ama fazlada buyutmemek lazım bızım en samımı arkadasımzıda var 106 gtı aracında chıp dereceli komple egzoz ince conta var roolın yaptımzıda 190 a kdr kafa kafaya sonrada coper s gecıyor ıstedınız arabayla kaldırın bundan farklı bır sonuc olmaz bızım vıdeolardada olan sey o yanı
yerı gelmısken sunuda soleyım 106 gtı ın coper s gıbı bır arabayla kafa kafaya bellı suratlere kdr gıtmesın 106 nın ıyı olduhından dehıl sadece coper s ın 1140 106 gtı ın 830 850 kılo olduhundandır yanı aradakı mınımum 300 kılo farktan kaynaklanıyor mınının hp farkı aradakı bu kılodan kayboluyor yanı
ben 4 te denerım dedım ama ne bılım sizin alt devrınızın o kadar ıyı olduğunu
zevkıne dedim ztn bi bakarıs diye alt devir baktık olmadı ama genede denedık napalım o kadar konusmustuk önceden..
ayrıca sizin koyduğunuz videoda 140da başladık 4 te, 200de tam 5 lıcekken vites kaçırdım bi anda arkada kaybolmamdan bellı ztnbendekı cekımıde var aynı videonun
benım ekledığım videoda 2 de bastık kesınlıkle ıyyn kardeşim haklı o kadarda deıl yani 4 te yanyana gitcek kadar
araba düzelsin her zaman denerıs zorun yok.. ama mını cidden güzel gidıyor...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ayıbsın kardeşim deneriz tabi tanısmış olduk sen aracta sorun varsa halledersın sonra konusuruz yıne![]()
valla serkan arabanın iyi olması gerektıi kadar sürücününde ne kadar önemli oldunu sende bılıyorsun bırdahakı sefere beyazla denerız bızde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)