bu vıdeodakı 106 stockmu yada benım dedıım gıbı filtre egzoz mu var sadece
Printable View
abi ben şöle sölim bi şanslı arabalar vardır bide yapılan ayarlar önemli
mesela ben zmanında hep denerdim istde hep denediklerimizde aynı modlar vardı ben boy boy geçerdim sora arkamdan derlermişki deneme olcağı zmn paşaoğlu savaş ustayla çok yakınlar o gün egzantirik takıo sora çıkarıo :)
bak mesela m3csl serkanın 206 sınıda geçmiştim ahahahaha
bak mesela m3csl serkanın 206 sınıda geçmiştim ahahahaha
:D dogru dıon ama bu fabrıkadan sanslı cıkma olayı bana anca su sekılde mantıklı gelır ıkı tane aynı modda 106 gtı kalkar bırı dıerkını 3 boy atar onu anlarım ama bu olay baya farklı :)
..................
ama bu vıdeodakı borda 106 da sadece filtre egzoz var baska bırsey yok :) o halıyle boyle gıdıyor yanı !! bıraz deişik durum gelıyor bana
valla arkadslar bız bu stock yada deıl konusunu cok tartıstık ızmırde bırkac vtec i tokatladıktan sonra konusan oldu bızde herkezın ıcınde ve her ortamda soledık eger bızım araca stock deıl dıen varsa alsın arabayı ıstedıı servıse gotursun gostersın 163 den 1 hp fazla cıkarsa alsın onun olsun dıe ama kımse yanasmadı cunku kendılerıde bılıyortdu stock oldunu sadece kendılerını stock deıl demkle avuttular ;)
cem tabı gecersın olm:):)
stock olabilir ama en az 175hp sı var o aracın.. cemın denedığı mınıde ztn 175hpmıs:)
aşırı beslemenin karşısında durmak zor anca kilo ve şanzımanla :)
yani her iyi yürüyen arabanın kaderinde var bu
illaki bi kulp takılıo
ama serkan arakadışımız bahsettiği mcs benim ile denerken kasnak var dendi
sonra da araba stock dendi...
ve serkanda sizinde böle bir videonuz var diyince şüphe duydum açıkcası
ama kendi arabamdan da biliorum aynı sölemleri...
bence en güzel tekrar daha verimli bir video o zaman netlik açıklık dürüstlük ön planda olur...
iyi günler...
ulaş derecelı vardı önceden ama arabayı satcağı ıcın söktu dıye bılıyorum yanı bende tamamen deılım o konulardan..;)
beyaz olan 106 35pa plakalı olan aracmıı??