User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
253 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İzmirden birkac rolling videoları Cooper S vs vs..

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dereceli egz. olan 106tının timingi ii deil ustundeki egzantrikte cadde tipi...pt52 bi 106 5. vites bitene kdr baya onde olur...mesela 35 pa ıdı sanırım 1.8lt pt 52 varken benı gecmedı deldı bilmem anlatabıldım mı.bendede headers 67lik duz boru cai vardı
    toda n2 li typerda egzantrıklı dıyolar ıps k10 lu typerada o misal yani....

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildigim pa nın iyi gittigiizmire yarısa geldimizde en çok ugrastıklarımız.pa dc106 bide beyaz saxo plakayı bilmiomzaten pa kimin yaptıgı belli pasaogluama genede gecioduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildigim pa nın iyi gittigiizmire yarısa geldimizde en çok ugrastıklarımız.pa dc106 bide beyaz saxo plakayı bilmiomzaten pa kimin yaptıgı belli pasaogluama genede gecioduk

pt52li haliyle yarıslara gırmedı sanırsam az bı sure takılı kaldı o arada benı deldı
    sahibinide tanırım cok ıı bı ınsandır....

suan gozumun onune gelıyoda stock bı cooperla denedıgı komık olurdu heralde

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz olan 106 35pa plakalı olan aracmıı??
    yok o arac deıl bu bu 45 plakalı bı arkadasın serkan bılır aracın plakasının onun arkadasıdı

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tamam 106 da ıyı gıden bır araba ama fazlada buyutmemek lazım bızım en samımı arkadasımzıda var 106 gtı aracında chıp dereceli komple egzoz ince conta var roolın yaptımzıda 190 a kdr kafa kafaya sonrada coper s gecıyor ıstedınız arabayla kaldırın bundan farklı bır sonuc olmaz bızım vıdeolardada olan sey o yanı
    ben uzun sure cooper s kullanan bırı olarak stok mını gusel yuruyen bı 106 yı gecemez aklına sokk bunuu....[egzantrık lı kısa lı bı 106]
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben uzun sure cooper s kullanan bırı olarak stok mını gusel yuruyen bı 106 yı gecemez aklına sokk bunuu....[egzantrık lı kısa lı bı 106]
    sen uzun sure bosuna kullanmassın o zaman coopes s ını yada senın coper s ın gıtmeyenındınmıs bızde uzun suredır kullanıyoruz herturlusunlede denedık ole imalı sekılde noktaları uzutarak aklına sok bunu dıyerek konusmassan sevınırım burda adam gıbı bırsey konusuyoruz gorusunu belırtceksen fazla noktasız duzgun bı sekılde belırt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve bızde ızmırde herkez bılır ızmırde varsa tanıdıın sor af 106 bızım arkadaısmız arabası arabada chıp derecelı kopmle egozda var arabayıda mantar tunıngde yapıldı hemn boklmayın dıye yapıldıı yerıde soluyorum bızım arkadasımzı gunde en az 10 kere denrdık her yola cıktımızda her olan sonuc o 180 190 a kadar bır boy onde sonra bız gecerdık stock coper s olarak bunuda ızmırde herkz bılır sen bı sor ıstersen tanıın varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım bıldığım yaza doğru 1-2 yarısta son halı ıle yarıstı pa onun dısında eskı halı vardı hep..
    eskı halide gene beyaz 07 f le beraber girmişlerdi fınıse..
    dc ztn ayrı bı olay karıstırmamak lazım..

beyaz saxoda sıyah typerı gecen sanırım o kadar gitmıodu ama o
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya +2930129 ben sadece chip ve egzoz olan saxo ile 2-3 boy atıyodum standart cooper s e bende pek anlam veremedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=_GlUKWxDlEI buda videosu dipnot:saxo 3 kişi cooper s 2 kişi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdık ztn dier mını ıle videosundada bellı, dier mcslerden 4-5 boy kadar ıyı gidıyo bu
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabadan arabaya degısır arkadas stock dıosa imtina etmek lazım yalan solıcek halı yok ya..

ama denenen arabalarıda ıı bılıyorum bordo olanda sadece duz boru ve filtre var
    af 5100de ayar sorunu oldugunu dusunuyorum kı sahıbıde ole demıstı..dıger beyaz 106da bence guzel yurumuyo o parcalara gore..

ama cooper guzel yuruyo vtevlerle rollune sahıt olmustum..ama takılan parcaların hakkını veren bı 106yı ne kısada ne uzunda hıcbır yerde stock cooper gecemez..

izmirin genel sorunu bu hakkını veren araba sayısı az.derecelı takıyosan gozunu cıkartcan kı kımse derecelı varmıs su arabada ama ben geciyom diemicek..

saygılar

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de, şu araba da 2 kişi bu araba da 3 kişi diğer araba da 4 kişi vardı vs. gibi durumlarda rolling yapılması taraftarı değilim. kişi sayısının rollinglerde nasıl farkettiğini hepimiz biliyoruz, kişiler eşit olsun ki yorumlar tutarlı olsun. Arabalar farklı, üstündeki modifiyeler farklı, güçler farklı hadi bunlar yorumlanır da bi de işin içine 2 kişi ondaydı 3 kişi bundaydı falan gibi muhabbetler girince muhabbetler iyice içinden çıkılmaz bi hal alıyo.

Saygılar...

buyyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de, şu araba da 2 kişi bu araba da 3 kişi diğer araba da 4 kişi vardı vs. gibi durumlarda rolling yapılması taraftarı değilim. kişi sayısının rollinglerde nasıl farkettiğini hepimiz biliyoruz, kişiler eşit olsun ki yorumlar tutarlı olsun. Arabalar farklı, üstündeki modifiyeler farklı, güçler farklı hadi bunlar yorumlanır da bi de işin içine 2 kişi ondaydı 3 kişi bundaydı falan gibi muhabbetler girince muhabbetler iyice içinden çıkılmaz bi hal alıyo.

Saygılar...
    katılıyorum +1925

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anaaa Serkan ne demek oluyo bütün bunlar???
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılar...
    aynen ya madem öle indireceksin arabandan kilo muhabbeti yapmayacaksın bak bana o gece aliyi otobanda indirdim konuşmuyo benimle ...

bide ben hala cevabımı alamadım manisadan gelen beyaz 106 daki modifiyenin tam listesi nedir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen ya madem öle indireceksin arabandan kilo muhabbeti yapmayacaksın bak bana o gece aliyi otobanda indirdim konuşmuyo benimle ...

bide ben hala cevabımı alamadım manisadan gelen beyaz 106 daki modifiyenin tam listesi nedir..
    gerek yok ulas ya arkadaslarımzı kırmaya araba ıcın zaten bız ole yada bole agır yada hafıf bır sekılde gıdıyoruz zaten o agırlık olmasa ısın zevkı cıkmaz alır basını gıder araba alide konusmuyomu senle

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım buda aynı cooper ben çekmiştim typerLa arkadan gelip geçtiğimiz 106 ile mcs nin roll yaptığı video 200 lü hızlarda 106 nın coopera çıkarttığı burun farkına bi bakın.Cooperları hala çözemedim ztn açıkcası MCS den nefret eden biriyim bana göre o kdr iddalı bi arabada deil yol tutuşu dışında.

http://www.youtube.com/watch?v=j4gL_jKdf_8

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse cevaplamıyo sanırım bu ilandaki araba manisadaki beyaz gti

http://www.sahibinden.com/2001_model...XQQdisplayitem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)