106 saglam ıdıyor![]()
www.honda-tech.com
kazasız belasız sımdıden...
bu arada konuyu kapayalım uzatmayalım denmıs bunada katılmıyorum,mantık sewgı cercevesınde her konusma bısey katar bıze....izmir ankara dıye ayırmıyorum,ural-altay daglarından edırneye kdr benım hemsehrım herkes biz TÜRKÜZ bu boyle bılıne....!!!!
ALLAH mehmetcikle olsun....
acaba nolur die sordum ne bilim yok hiç o arabadan binmedim nası gittigini bilmiyom merkatan sordum ...![]()
yok yok gaz ile ilgisi yok.RC full standart bu arada katalizörüne filtresine kadar kısmetse yaza doğru ufak tefek işlemlerden geçicek şimdilik ar&ge içindeyiz olmıycak parçalara para harcamamak için.aslında eşit şart için bi eksoz filtre lazım ama farkedeni görmek açısından böylesi daha güzel çünkü biliyosunuz araçlar dynoda ne kadar değişsede denemek en güzel sonuç.bizde bişeyler yapmadan deneyelim diyoruz.özelden haberleşelim tekrar.
Js'de sadece filtre,son susturucu ve kat iptali var orta borular orta susturucu falan orjinal egsoz komple değil yani o yüzden fark olucağını sanmıyorum belki 1-2hp almıstır en fazla![]()
bi gelemedıkkı anasını satıyım.. sanzıman yapılsın gelecem ztnde beklıyoruz ıste..
yuklemeden nıe korkuosunuzkı ufak tefek seyler.. sonucta çok ciddi giden aracınız var
benım dusunceme göre gecersin... rs yuklu olmazsa...
1-2 hpkomple 63luk egsoz hangı rsteydı ya öle bı laf kalmıs aklımda
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
bu arada deneme için çıkılsın şöle 220lere kadar her vitestekı farkları mrk edıorum ben..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Stock A stock denemeyecekmiydiniz niye yükleyip geliyosunki amaç standartları arasındaki farkı görmek değil mi?Değilse rs'e egsantrik yaptıktan sonra denersin nasıl olsa senin hacmin yüksek bide cupra r typer Wrx falan alayını geçiyosun ya sorun olmaz herhalde senin için.
Full stock 106 ile nasıl rs geçiyosun serkan yine kopmuşsun be kardeşim
63 lük BORU kadirin arabada vardı sanırım.
denedik rc ile
cem son denemelerde bi taktik geliştirdi daha iyi gitti ilk denemelere göre...
iki videoda koyulur sanırım...
cem son taktiği bana öğret lütfen![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)