maşallah kardeşim güsel olmuş mevlam tekerine taş değdirmesin ama daha gideri var sanki eminim dahada iyi olucaktır :)
Printable View
maşallah kardeşim güsel olmuş mevlam tekerine taş değdirmesin ama daha gideri var sanki eminim dahada iyi olucaktır :)
Bole bile yeterli yazilim zaten yok desek dogru olur.emme cok geri dusurur.konusanlari susturamassin o yuzden keyfine bak sen.
Maşşalah:) Selçuk denemicek bence seninle :D
Keyfimdeyim kanka. Kor topal yurur halini bile koymak yetti. Talipler cikmaya basladi arabaya:) Bana randevu ver bir cumartesi icin. emmeyi sokup gelem sipsak halledelim. yoksa ben girisecegim emmeye sonunda:)
Bu arada Merdan'in kelebek bende degil:) Sadece potansiyometresi bende. Onada soyledim. Yanlis anlasilma olmasin sonra:)
En sonunda ben bi RS alacam darlayıp duruyonuz iç gıdıklayıcı videolarla :D
oğlum ne biçim araba yapmışın hiç gitmiyo :)))
Daha giderli olmasını beklerken eksiklerini gördüm, iyi bile gitmiş. Potansiyeli var maşallah, umarım istediğiniz gibi birşey çıkar ortaya :)
Yemleme taktiği bunlar :D
Ya yerse Selçuk demiş barzoo :D
Ye artık sende yav :D
Eren daha çok yolu var. Eksiklerden sonra Clio RS ler kaçışsın bence.
Senden oturu be ya senden oturu:)
Potansiyel var ama ugrasmak lazim. Gene eksiklerini halledecegiz tabiki ama biraz zaman lazim. Tesekkurler
Atarlanip duruyordun. Arabayi kullandin videosunu gordun kose bucak kacmaya basladin:D
Ben yutturacagim ona:D
Sen bu kafayla emeklilige kadar gazlasin o zaman :D
Aynen abi. Yurumesi icin tomarla eksigi var. Hepsi hallolacak insallah. Hedef rsler degil type-r lar aslinda. Bakalim yasayip gorecegiz neler olacak neler yapabilecegiz.
Yok 500kg:D El arabasimi lan bu:D Kankacim arac 1015kg. 1015 kg olan hidrolik direksiyonlu model. bunda o yok. oda olsun olsu. 15 kg olsun.
Neler yapacabilecegini kisa metrajli film ile gosterecegim. Basrolde sen ve ben:D :D
Yanıyor ortalık bi kibrit çakıp kenara çekilip seyretmek lazım. Araya kaynamaya hiç niyetim yok :D
Korkma Pulat sen f7r kardeslik falan :D :D
:)) herkez gergin. süprizzz gelicek
Maşallah Eren, tez vakitte Roll videolarını bekliyoruz:)
EREN34 kankayık da :D
biz ne zaman deniyoz ? :)
kanka sen bu gazla bu arabayı bu hafta bitirirsin :)
maşallah erenimm.. :)
kardeşim maşallah senin elinden bi uçan bide kaçan dahada iyi olur inşallah bekliyoruz daha sert videoları haberin olsun.
106 lardan biri ile denemesi gerek bence
dahada güzel yürümeli bahsedilenlere göre maşallah..
Zaman olsa bugun bile biter:)
Eyvallah yavrum Allah razi olsun. :)
İnsallah moruk. Bakalim elden geldigince ugrasiyoruz iste. Allah razi olsun
Eyvallah. 106larda olur vtilarda olur rs ler type r larda olur. Eksikleri bitsin gerisi sorun degil
şansızlıklar bitti :D sadece hep daha ileriye götürmemiz lazım işte . benimde ufak tefek eksiklerim var senin gibi seninkiler daha önemli ama. öyle diyim abi.