kayınço hızlı gidiyor bu da o eksik bu eksik diye video mu çekilir, tamamla da çek işte, biz kafamızdan spec ekleyemiyoruz![]()
kayınço hızlı gidiyor bu da o eksik bu eksik diye video mu çekilir, tamamla da çek işte, biz kafamızdan spec ekleyemiyoruz![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Oyle deme kayincoEn son Alican rs ten egzoz sokmek 2 boy geriye dusurur diyordu
Geyik bi yana. Eksikler bitsin video gelir![]()
maşallah kardeşim güsel olmuş mevlam tekerine taş değdirmesin ama daha gideri var sanki eminim dahada iyi olucaktır![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Bole bile yeterli yazilim zaten yok desek dogru olur.emme cok geri dusurur.konusanlari susturamassin o yuzden keyfine bak sen.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Keyfimdeyim kanka. Kor topal yurur halini bile koymak yetti. Talipler cikmaya basladi arabayaBana randevu ver bir cumartesi icin. emmeyi sokup gelem sipsak halledelim. yoksa ben girisecegim emmeye sonunda
Bu arada Merdan'in kelebek bende degilSadece potansiyometresi bende. Onada soyledim. Yanlis anlasilma olmasin sonra
![]()
En sonunda ben bi RS alacam darlayıp duruyonuz iç gıdıklayıcı videolarla![]()
Daha giderli olmasını beklerken eksiklerini gördüm, iyi bile gitmiş. Potansiyeli var maşallah, umarım istediğiniz gibi birşey çıkar ortaya![]()
.
Ye artık sende yav![]()
Eren daha çok yolu var. Eksiklerden sonra Clio RS ler kaçışsın bence.
IN BOOST WE TRUST
Senden oturu be ya senden oturu
Potansiyel var ama ugrasmak lazim. Gene eksiklerini halledecegiz tabiki ama biraz zaman lazim. Tesekkurler
Atarlanip duruyordun. Arabayi kullandin videosunu gordun kose bucak kacmaya basladin
Ben yutturacagim ona
Sen bu kafayla emeklilige kadar gazlasin o zaman
Aynen abi. Yurumesi icin tomarla eksigi var. Hepsi hallolacak insallah. Hedef rsler degil type-r lar aslinda. Bakalim yasayip gorecegiz neler olacak neler yapabilecegiz.
Yok 500kgEl arabasimi lan bu
Kankacim arac 1015kg. 1015 kg olan hidrolik direksiyonlu model. bunda o yok. oda olsun olsu. 15 kg olsun.
Neler yapacabilecegini kisa metrajli film ile gosterecegim. Basrolde sen ve ben![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)