kayınço hızlı gidiyor bu da o eksik bu eksik diye video mu çekilir, tamamla da çek işte, biz kafamızdan spec ekleyemiyoruz :D
Printable View
kayınço hızlı gidiyor bu da o eksik bu eksik diye video mu çekilir, tamamla da çek işte, biz kafamızdan spec ekleyemiyoruz :D
Oyle deme kayinco:) En son Alican rs ten egzoz sokmek 2 boy geriye dusurur diyordu:D
Geyik bi yana. Eksikler bitsin video gelir:)
maşallah kardeşim güsel olmuş mevlam tekerine taş değdirmesin ama daha gideri var sanki eminim dahada iyi olucaktır :)
Bole bile yeterli yazilim zaten yok desek dogru olur.emme cok geri dusurur.konusanlari susturamassin o yuzden keyfine bak sen.
Maşşalah:) Selçuk denemicek bence seninle :D
Keyfimdeyim kanka. Kor topal yurur halini bile koymak yetti. Talipler cikmaya basladi arabaya:) Bana randevu ver bir cumartesi icin. emmeyi sokup gelem sipsak halledelim. yoksa ben girisecegim emmeye sonunda:)
Bu arada Merdan'in kelebek bende degil:) Sadece potansiyometresi bende. Onada soyledim. Yanlis anlasilma olmasin sonra:)
En sonunda ben bi RS alacam darlayıp duruyonuz iç gıdıklayıcı videolarla :D
oğlum ne biçim araba yapmışın hiç gitmiyo :)))
Daha giderli olmasını beklerken eksiklerini gördüm, iyi bile gitmiş. Potansiyeli var maşallah, umarım istediğiniz gibi birşey çıkar ortaya :)
Yemleme taktiği bunlar :D
Ya yerse Selçuk demiş barzoo :D
Ye artık sende yav :D
Eren daha çok yolu var. Eksiklerden sonra Clio RS ler kaçışsın bence.
Senden oturu be ya senden oturu:)
Potansiyel var ama ugrasmak lazim. Gene eksiklerini halledecegiz tabiki ama biraz zaman lazim. Tesekkurler
Atarlanip duruyordun. Arabayi kullandin videosunu gordun kose bucak kacmaya basladin:D
Ben yutturacagim ona:D
Sen bu kafayla emeklilige kadar gazlasin o zaman :D
Aynen abi. Yurumesi icin tomarla eksigi var. Hepsi hallolacak insallah. Hedef rsler degil type-r lar aslinda. Bakalim yasayip gorecegiz neler olacak neler yapabilecegiz.
Yok 500kg:D El arabasimi lan bu:D Kankacim arac 1015kg. 1015 kg olan hidrolik direksiyonlu model. bunda o yok. oda olsun olsu. 15 kg olsun.
Neler yapacabilecegini kisa metrajli film ile gosterecegim. Basrolde sen ve ben:D :D