Sizin arkadaşınız yazmış 10 deneme diye.
Orda olduğunuda iddia ediyor. ORaya gelen arkadaşa 3 deneme izledin yazmış falan demekki ordaydı...
Benim kim olduğuna tahminimde yukarda zaten :hahaha:
Printable View
Ben anlamıyorum;
Bugün aşırı sıcağa rağmen güneşin alnında dostca buluşuldu sohbet edildi denemeler oldu.
Denemelerin sonu olmasına rağmen 30 km yol katedip izlemeye geldim, gayette keyif aldım. Herkez denemeler için illaki fedakarlık yapıyor.
Buna rağmen 2 araca maşallah diyip emeğe saygı göstermek varken, bu çekememezlik neden anlamıyorum? Önceki sayfada "erh" nickli arkadaşımızın dediğine katılıyorum. Bi araç diğer araçtan üstün diyebilmek için denemelerde %80-90 bir başarı elde etmesi gerekli. Ama bi o geçmiş bu bu geçmiş. Belliki araçlar eşit. O anki vites kaçırması, geç gazlama yada farklı etkenlerden dolayı yarım boy 1 boy fark oldu diye şu araç diğerinden daha iyi gidiyor demek mantıksız.
Bu gereksiz tartışmayı daha fazla uzatmayalım lütfen. Yarın bir gün illaki aynı ortamlarda olacağız. Dostca denemeler varken kin beslemek yakışmaz bize.
İyi geceler.
Kaç yaşında adamlarsınız, yazdığınız yorumları bi okuyun baştan ya.
maşallah araclara...
Toplam denenen roll sayisi 10 kere sanirim cunku oncedende defalarca denediniz araclari dun denenen 5 onceden denenen de bi o kadardir sanirim yazilani daha iyi okursan sevinirim . Ondaki videoyu o yuklemezken senin 200 uzeri hizlarda eline alip video cekmenden bahsediyoruz biz konuyu hic saptirma daha da uzamasin bu konu akli basinda insan zaten yazdiklarina guler gecer videoyu izler sonra tarafsiz yorumunu yapar . Aksini iddaa ediyorsan halen konusabiliyorsan o da senin olmayan tecrubendir murat oky
5 deneme var 5 video var 3 kere beyaz geçmiş 1 kere kafa kafaya 1 kere sarı geçmiş gerisi teferruat boşa o kadar uzuuuun uzun yazmayın varsa bi 3 tane artı olarak kafa kafaya gittigimiz video onlarıda koyun araçlar eşit diyim..
ben beyaz oyle yardı boyle yaptı demıyorum sadece bi fırt önde diyorum oda yarım boy eder ikiside birbirine çok yakın araçlar şu anda.
Hoş geldinn cem..
Ah biraz delikanlı olsanda başka bir profilden yazmasan. Yada olayları kendin yaşamış gbi yazmasan. Her türlüde bir tuhaflık var sonuçta ;)
oran buran oynuyor demin 10 video idi şimdi 5 oldu. KArdeşim sorun yok. Deneriz son kez beyazla daha iyi pılotajı olan birini getirin bu sefer ama. içerden de video çlekeriz olur biter :icon_tup:
O zamana kadarda yoruma gerek yok. O zaman çekeriz biter ;)
aksama 9da mesada ol kardeş o zaman . denerım dıyorsun ya gelde bı deneyelım aksama o zaman arabaları hala cem dıyorsun cemı ruyalarında da goruyorsun artık herhalde geçildin dıye bu kadar kafaya takma gecmkte var geclmekte iki arba kafa kafaya gitmez bırısı geçilir elbet vıdeo acık net burda knusrk gelmek ıstedgn yerı belırtsen daha ıyı anlscz snrım
ama adamın arabası yürüyor ;) konuları kişiselleştirme bence 2 arabanın tartışması olur ama kişilerin şöförlüğü yada bilgisi hakkında yorum yapamassın.bana görede sen kötü şöförsündür başkasına görede ben kötüyümdür bu böyle gider iyinin iyisi bitmez konu 2 rocco.
ona kalırsa sende bişey bilmiyosun ne yazmışsın diğer konuda 2 koltukla 2 boymu alcan onumu yapcan bunumu yapcan ama sonuç videolarda demekki herkez herşeyi bilemez bu benim içinde geçerli herkez için geçerli.
Cem kullansaydıda o zaman bneimle aynı gitseydi o zaman koltuklarla 2 boy alınabilirdi ama kendine güvenipte kendisi kullanamadığı için bu farkın olduğunu iddia edemessiniz. Tamamen aynı değil herşey koltuk dışında dğeişenlerde var :D
Bunu bilerek böyle yourm yazma bence.
Harbiden ergensin.
Konuyla alakalı olmamana rağmen (seninn iddian tabi bu) ordaymış gibi yazdın öncesini biliyormuş gibi yazdın falan...
Cem i tanıyorsam zaten yemez birdaha denemek ama denersede müsait zamanda deneriz içerden video ile. O zamana kadarda uzatmaya luzüm yoktur. Böyle salak saçma muabbet uzarr gider... Sen uzatt kaldır indir kafana göre takıl.. Ben yolumdan dvam :heyoo:
murat sen daha yarış ne bilmezken ben yarış yapıodum yani yanlış anlama benide burda kötü yapma seni araba diye kullanırım sen daha bu yarış piyasasına yeni girdin beni fazla tanımıyosun ama beni bilen bilir..
senin gibi 2 günlük yarışcıya şöförlüğüme laf söyletmem ben hayatımda ilk defa dün scirocco sürdüm onuda senin sırf bu boş lafların için..sonucta araç benim değil aracın 3. viteside çok dandik biraz sert çek çatır çutur ötüyor bende ilkinde sti şanzumanlara falan alıştığım için haşırt diye vurdum baktımki bu şanzuman yemiyo sonra biraz daha yumuşak davrandım sıkıntı çekmedik..he araba benim olsa seninde yaptığın gibi o 3. vitesi çoktaaan kırardım ama emanet vede ilk sürdüğüm bir araçla bu kadar oluyor ;)
Çok usta şöforsun gerçekten ;) Yılların tecrübesi Ken block gibisin... ama işte birkaç yıllık dediğin şoförleri geçebilmek için transfer edilmişsin. Gelmeyeydn o zaman böyle laf edeceksen. Ne ben senin araban srmeni ve geçmişini bilirim nede sen benim ondan öyle sen şöyleyken ben böyle demeyeceksin. Ben laf etmedim senin soförlüğüne ettiysem göster ?? Adam kötü kullanıo dedimmi yoksa buseferde daha iyisini getirin derken orda bir inceden lafmı var :D
Kendi kendinizi övün.. Bu muabbtler harbi çok başka yerlere gidiyor :)
Siz uzatınn güzel gidiyor. Uzunda yürüyor sizin laflar :hahaha:
kıvırma bence hıc soforun değişmesini ve koltukların cıkarılmasını sn ıstemssn atarının attıgı son yerdı o videolar emn ol smdı ilk konu actıgında baska sımdı yenı konu acılınca farklı konusuorsn olayı kısısellestırıp farklı yerlre tasıyıp gecldın dıye kendını zeytnyagı gıbı uste cıkarma vıdeolar ortda knusmak ıstedgın bıseyler vrsa ıcınde klsın vıdeoları ızledıkten sonra bence . daha ıysını yap gec o zaman ıddıan varsa masallah bıle demıyorsun emege dahı saygın yok ınan ayıp yanı
sorun ne biliyomusun bende diğer konuda senin gibi havalı bilmiş bilmiş ve kendime güvenerek o kadar yazı yazsaydım ve sonradanda gerçek sonuç ortaya çıksaydı senin verdiğin tepkileri verirdim sanırım o yüzden bişey demiyorum sana ne desen haklısın