Gerçek sonuç araçların yenişememesiydi bunun aksini savunduğunuz için bu kadar sıkıntı oldu ;)
İzleyenlerin yorumları başka sizinkiler başka. Elini koyun vicdanınızada öyle yorum yapınç Fanatik olmadan.
Printable View
bi transferde yok ortada sen şimdi cemi biraz daha yavaş vites atıyor diye tutar geçerdin sonra senin o havalı lafları bi dünya çekerdik onları görmek istemediğim için kullandım bak araçların herşeyi eşit ama genede geçemedin hatta her viteste biraz daha çıktım bence sende bidaki denemye iyi bi piloy getir eminim o zaman araçlar kafa kafaya yürür :)
Bizim pilotajımızda sıkıntı yok birader sen rahat ol. Getirmeyede gerek yok o kadar küçülmedim... en iyisi sen bile olsan yineden benimle yarışmak için milleitn arabasını kullanırsın. Bu kadar basit. :icon_tup:
Ne desem boş inanmışsınız olmayanlara. Cidden saçmalık..:o
masallah dıyebılıyorsun burda delikanlı gibi videoyu ızleyıp yarım boyda olsa geçenı kabullenmıyorsun ama kendı vıdeonu ekleyıp adil olmayan sekılde gectım dıyebılıyorken sartlar esitken dogru tarafsız denendıgı zaman gecene geçti demekte masallah ıyı gidiyor demenıde beklerdık . sankı vıdeolar baska gibi konusuyor sızın tayfa değil bız kimseyı savunmuyoruz senın geçtiğin yada senın tabrnle sızın tyfanın senın geçtiğin bı vıdeosu varsa onu ekle bızde ona gore yorum ypıp bılelım knuyu uztan sensın her yoruma cvp atanda burda bir tek varsın baska kullncı goremıyoruz brda yanı .
Revo nun 1.6 Bastıgını kim söyledi?
Beyler hepinizin arabasına maşallah. Buluşuyorsunuz sıkıyorsunuz eğleniyorsunuz ediyorsunuz muhabbet sohbet iyi hoş da
sonra gelip burada bu şekilde tatsız tartışmalara girmeniz hiç hoş değil yakışmıyor yani bırakın kim kimi geçiyorsa geçsin
bunlar kalp kırmaya değecek şeyler değil fani dünyada. Sttr edin gitsin bir dahakine otobana çıkmak yerine gidip beraber nargile içip muhabbet edebilin.
Bana cem söyledi birader. İstanbuldayken aradı bayçu baınç açtı eskiden 1.5 1.55 basıomuş şu anda .1 bara yakın açtı dedi. O eğer bana yalan dediyse ben bilemem. Ama adamın arabasını adam bilir. Aksiyse takalım saati bakalım. zaten1.6 basmasından ötürü 2. deneme yapamıyor hemen şişiyor. Fatii diyordu orda ceme ard arda basma araban hemen şişiyor diye.
Doğrudur ben revoyu bilmem. Ama AYC de 1.55 peak atıyordu Duhan buralara gelirse yazsın kendisi söylemişti scirocco forumunda bana. :)
Bide buna ekstradan bayçu açmış varmı öyle bir müdahalesi onuda bilmem. ben sadece bana söyleneni dedim yanlışsa benim yanlışlığım değildir. arabayıda bayçuyuda yazılımıda görmedik bilmiyoruz.
bu böyle olmayacak bi çayır bulun çıkın güreşin :D
1.5 demıs yıne 1.6 yok ortada ya herseyı bıraktın bu seferde onun bunun arabasının kac bastıgına gecıldıgın halde gectıgıne kndını ınandırmanı tartısıyoruz ne zamna kadar devam edıck bu gereksız muhabbet bıtane gecen olur sayfanın basında da yazdım masalah dıyıp uzatmayıp konuya uzak klman gerkır bızce knuyu okuynlar degl vıdeoları ızleyenlere bırak yrumu bırazda onlr yapsn en azndan hrkes sen gbi kendını savnmaz videoyu ızleynce
Maşallah Deneyen araçlara
Gereksız Gergınlık yartımssınız
Bı gun bulusur tekrar denersınız