sarı hakkını vermis valla :)
Printable View
sarı hakkını vermis valla :)
emnıyete gırmesı cok yanlıs yolda ıstedıgı kadar atsın makasını
sizin araçdan çok mersoyu izledim :D:D Adamın makina ciğerliymiş manda kasa ama hakkını yememek lazım :) Gri olan turbomu ?
Link koyalım beyler please
29. saniyeye dikkat .. kazasız belasız.. maşallah üçünede :icon_tup:
mercedes kalıbına göre şahane gitmiş :D
Mercedes iyi eğlenmiş :)
mercedes yazılımlı ve teknolojisi cok yeni. bir de mercedes gazlaması ve s2000 gazlaması baska türlü oluyor.
mercedes yuksek hızlarda bile guven verirken, bizim s2000 ler kilit. hareket alanın kısıtlı daralmıssın.
s2000 lere masallah...
merco farkıı :))
merso hızlıymış. maşallah...
gazlayan s serisi ve 7 serileri çok değişik oluyor helal olsun adama:D
s2k lere maşşalllah.
1 1buçuk sene önce 560 ı maslaktaki motor işleri bittikten sonra aldığımız ilk akşam ,,, baba direksiyonda ben yanında silivriye doğru sıkıyoruz.Arkamızda bi e46 coupe var , ne yetişebiliyo ne bırakıyo.Babamda saçma bi gaza geldi , tapa gaz bırakmıyor yolu:D Bi süre sonra adamın basma isteğinin hırs değilde ; arkamızdan kurtulma çabası olduğuna kanaat getirdim ve arkaya kafayı bi çevirdim ; bizimkinden çıkan dumandan zehirlenicek resmen adam :D:D Şimdi yenilendi , bi sıkınyı yok ama o zamanlar egzost yapılmamıştı ve ölümüne kurum dolu , her basışta kusuyor resmen araba:D:D Yavaşladıkta geçip rahat bi nefes aldı adam.
arabanın güzelim motor sesi varken neden müzik koyarsınız hiç anlamam
S kasa dişli çıkmış valla, ilk defa duman atan bir W221 S görüyorum yazılımlı olması gerçekten muhtemel...
Bunlar dışında güzel video elinize sağlık :)
vayy anasını yaaa heyecanlandımm :)