sarı hakkını vermis valla![]()
sarı hakkını vermis valla![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
sizin araçdan çok mersoyu izledimAdamın makina ciğerliymiş manda kasa ama hakkını yememek lazım
Gri olan turbomu ?
mercedes yazılımlı ve teknolojisi cok yeni. bir de mercedes gazlaması ve s2000 gazlaması baska türlü oluyor.
mercedes yuksek hızlarda bile guven verirken, bizim s2000 ler kilit. hareket alanın kısıtlı daralmıssın.
s2000 lere masallah...
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
merco farkıı)
1 1buçuk sene önce 560 ı maslaktaki motor işleri bittikten sonra aldığımız ilk akşam ,,, baba direksiyonda ben yanında silivriye doğru sıkıyoruz.Arkamızda bi e46 coupe var , ne yetişebiliyo ne bırakıyo.Babamda saçma bi gaza geldi , tapa gaz bırakmıyor yoluBi süre sonra adamın basma isteğinin hırs değilde ; arkamızdan kurtulma çabası olduğuna kanaat getirdim ve arkaya kafayı bi çevirdim ; bizimkinden çıkan dumandan zehirlenicek resmen adam
Şimdi yenilendi , bi sıkınyı yok ama o zamanlar egzost yapılmamıştı ve ölümüne kurum dolu , her basışta kusuyor resmen araba
Yavaşladıkta geçip rahat bi nefes aldı adam.
S kasa dişli çıkmış valla, ilk defa duman atan bir W221 S görüyorum yazılımlı olması gerçekten muhtemel...
Bunlar dışında güzel video elinize sağlık![]()
"Roll the Benz"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)