maşallah maşallah![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
yok ya kötü bişi demedi kisürekli deniyoruz araçlarımızı görüyoruz dedi
aman diyim yanlış anlaşılma olmasın severim tuğca yı öle geçtim ettim demedi..
deniyoruz ben bişiler yapıyorum o yapınca karşılaştııryouz dedi.. ben deneyim bir onlada ozman belli olur ama o saplar gibi geliyor onun araba daha canlı tepkileri çünkü ilk aldığında denedik bir iki boy açıyordu arayı..
low is low
onun verdiği değere saygı duyduk plaka spec kişi ismi vermedik.. neyse birde attığı mesajı görsen neyse çocukla çocuk olcak yaşı geçtik allahtan şimdi o beni geçse ben video koysam denedim sonuç bu oldu ii yürüdüm ama geçildim desem onun arabası için kıstasmı olcak.. ? neyse bir daha denemem olur biter görüşmemdeama diğer videolarıda koyarım..
![]()
low is low
Eyvallah, telefonla arıyorum zaten açmadı işi var herhalde yardırıcaktım telefonda ona
Arabasının maaşallahı var makinesi gayet iyi ve bakımlı bi 206 gti için sağlıklı ve iyi gidiyor. ben tek şanssızlığım speclerinde en sağlıklı ve iyi gidiyor olanıyla deniyor olmam
yoksa tuğçanın arabasından halen bolt on eksiğim bile varve ondan ağırım ben
![]()
mesela benim araçta eksik çok istediklerimi yapamıyorum şuan alsında onları tamamlasam baya bir gideri olucak. ama bizim aletler alt devirleri kuvvetli cihazlar kıstas yapıan araçlar la farklı speclerde 4000 de başlsak 6500 de bitiyor cart diye vites atıyoruz o arada vtec dolurark geliyor vs.. ama daha çok yapılcak şey var önemli olan alt yapının sağlıklı olması tuğcanın araçta ezilmemiş olduğu için kondisyonu iyi benim araçta öle ben adığımda 90 bindeyi bakımları herşeyi zamanında olmuş.. ilk herşeyi ben yaptım... yani ben eziyorumtuğçada öle oldu bir ara denememiz lazım..
![]()
low is low
Aynen
Denk bir gün basalım mutlaka muhabbet edelim.
Bu arada senin araban sökükmü? çünkü tuğçanın araba tamamen sökük, 150 kg ye yakın attı arabadan. sökük haliyle 1 boy gerimden geliyor benim. Seninde sökükse bende sökeyim diyecektim zaten bireysel olarak 115 kg bi adam olduğum için
stock ezgos var bide bende halen egzos takamadım imkansızlıktan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)