B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı kiminin hp si kiminin torku öyle demeyin 200-250hp grubu diyeyim o zaman Yakında gelcek kargo varsa bi 70 liktestpipe atalım bilal ustamBizde deneyelim
Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Ya bise Muharrem oem headrsim var diyosun PPR kagan senin headrsa islem yapmadimi polishlemedi mi ?? Suna oem headrs deme artik kanka kaan bi kıçını 70 yaptı o kadar diğer türlü boğazları açmadı öle dibine kadar oem header demiyimde ne diyim ?
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Muarrem gecilmeye geliyosan 106 yi getiriyimmi .. Videolu yapariz getir abi sorun değilki
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Yakında gelcek kargo varsa bi 70 liktestpipe atalım bilal ustamBizde deneyelim testpipiyi burada yapamıyorlarmı?
körler sağırlar
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Yakında gelcek kargo varsa bi 70 liktestpipe atalım bilal ustamBizde deneyelim bak semih demiş burada yaptıralım diye ama yine sen bilirsin atalım istersen
Failure is not an option.
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı bak semih demiş burada yaptıralım diye ama yine sen bilirsin atalım istersen @ibooooo
Farketmez ozaman burda yaptıralım aynı para
senna Nickli Üyeden Alıntı @ibooooo Kanka be harbiden bi süre forumdan devam edelim sıkıntı veriyosun residence falan ahahahah
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Kanka be harbiden bi süre forumdan devam edelim sıkıntı veriyosun residence falan ahahahah elimde videon var olm şanzelize cafe tanıtım filmi 4 diye yayarım yeminle rezidans bize göre değil la sanayi adamıyık
Mevzu var dediler geldik en hizli s2k yi getirin bana ahahah
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mevzu var dediler geldik en hizli s2k yi getirin bana ahahah Yürek yemiş
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P 2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE! Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Doyum cigerdeyim su an ahahah
aha geldi mehmet tek rakibim
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Doyum cigerdeyim su an ahahah boşver kanka ben her sabah ciğer yiyip çıkıyorum
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı aha geldi mehmet tek rakibim İnanmi gordum seni riiis ahahah Ben doyum cigerdeyim ya sen abi ))
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı aha geldi mehmet tek rakibim Hani senin rakibin bendim .. 80 de bekliyorum ..
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Doyum cigerdeyim su an ahahah senin arabayı yolla bana kanka bi ufak operasyon yapak
Konu hit yapmis sarjim bitiyo aksama gorusuruz arkadaslar centilmence bekliyorum 2 de tam 80 de
mehzent Nickli Üyeden Alıntı İnanmi gordum seni riiis ahahah Ben doyum cigerdeyim ya sen abi )) benim meskenim dağlardır dağlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları