B>K
![]()
Muharrem sen istediğini yazıyosun ağzımı bak açıyo muyum şarjım bitti diyorum bana yazıyosun? bende bu gün daha konuşmicam yarın konuşucam diyorum biliyorum sen geçilmezsin muharrem hahahahaha seni geçmek ne haddimize sen zaten beraberliğe oynuyosun
bu güne kadar 50 tane adamla denedim bana ne kimse erken bastı diyebilir ne de akıtarak bastı diyebilir soldan basmam kendi kadranımda basarım böyle ufak oyunlarla bana gelme ben dürüst adamım ben istesemde akıtamam erken basamam eğer adaletli efendi bir şekilde deniceksen gel yoksa beni oralara kadar getirtip bide strese sokma
iddalı bi s2k mcs denemesi olsa diyosun Muharrem kusura bakma buda karamürsel sepeti değil türkiyede koşan yürüyen S2k çok
en fazla birbirnize 3 boy açabliyosunuz türkiyede yürüyen 3 tane r53 1 tanede r56 cooper S var
modfiye işi dipsiz kuyu ne kadar ekmek o kadar köfte o yuzden yok mcs s2k geçeblir mi falan bunlar boş işler boş laflar
dikkat ediyosan ben sana ters bişey yazmıyorum açık söyliyim senle denemek içimden gelmiyo bile çünki akşam yapmicağın şey kalmicak ama ben lafımı yemicem akşam gelince konuşuruz
bana zamanında çok yüklendiler bu araba s2k nın önünde yürüyemez diye yürüdüm
daha arabamı tam bitirmedim neden keyfime bakıyorum bende 200 hp lik arabalarla uğraşıyorum bana bu arabanın maliyeti çok yüksek bu paraya ben bi EG alıp yüklerdim bende türkiyede hızlılar arsına girerdim ben bu arabaya günkük biniyorum memnumumda ama güzel bişey bak demekki arabam hızlı muharrem birçok kişi arıyo denemek istiyo ben eğer işin hırsında olsam bu gün ayarımı yaparım yarış yakıtı koyar meth basarım valla cuma günki gibi der geçerim ama ben yalan konuşamıyorum araba bu headrs portlatıyosun yok işte benim headrsım oem sanki kötü arabayı aldığın DC den iyidir
solda basmam aman karşı şeritten gelen arabanın rüzgarı tutar 3 kornayı beklemem benim kadranıma göre basıcaz muharrem çamura yatma işin içine 3 kuruşluk teneke girince kendini bu kadar kaptırma daha yazmicam akşam yüz yüze konuşuruz
Bilal abi o manada değik heryerini keser biçerim anlamında ben arabamdan vide sökmüyorum kullanma kalvuzundan meguiars çantama kadar tutuyorum mesele hızlı araba yapmaksa bu iş bilmekle beraber günün sonunda nakite bakıyo
bana hala S2k geçebliceğine inanıyos musun zannediyomusun yazıyo Muharremde ben sanmıyorum geçiyorum videosuda burda saygılar
En bastan beri diyorum abi gerek yok
Aynen oyle Muharrem aksam oturur konusuruz
Meydani bos buldum kanka
Cok sagol apo abi
R53 S iyidir abi hemde cok iyi seviyoruz
ordayiz![]()
Guvenligede tembihledim makinen kilikli biri gelirse alma
İcerdi diyeBK ile basana kadar rol yok daha gazoza
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)