Bu araçlar için elektronik bir motor sesi üretim aşamasında.Hiç ses çıkmaması özellikle yayalar için ciddi tehlike yaratıyor.
Bu araçlar için elektronik bir motor sesi üretim aşamasında.Hiç ses çıkmaması özellikle yayalar için ciddi tehlike yaratıyor.
Boost Hunter
Audi'nin çıkardığı seslere benzer bişiler yapmaları lazım.
2012 Audi R8 e-tron - Acoustic Innovation e-sound - Feature e-sound - YouTube
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
batarya kira bedeli nedir ya ekonomik araba alıyorsun yine bir yerden sokuyor devlet anlamadım gitti.
Güzel ivmeleniyo 4TL ye tapa gazda gitsen 160 mı gidioşehir içinde yolda kaldık nası olcak yedek batarya yok mu
sıkıntılı ya 160 Km az bence istanbul gibi bi şehirde sıkıntılı mesela benim görüşüm.Bence yolda kalma ihtimaline karşı bagajda bi yedek akü olmalı ki oda şarj edilebilir olup batarya bittiğinde devreye girmeli yani
hayret renault bu araca 250km/h kadran koymamış
bence daha erken çünkü piyasada tek marka var diğerleri gelsin batarya kira parasıda düşer araç fiyatıda düşer.beklemek lazım![]()
Teknolojisi henuz oturmadigindan batarya fiyatlari cok yuksek.
burdan kimsenin batarya fiyati eklenmis haliyle bu arabayi almak isteyecegini sanmam.
bakim maliyetleri ne civarda acaba?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
batarya zayıflayınca yenisi ile değiştirilebiliyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ahahahahabatarya hafifletme
mugen değilde mujgan batarya çıkar türkiyede =)
aslında ben bu arabaya binsem direk moralim bozulur kendi arabamdada range 150 km yi görünce moralim bozuluyo bunda full batarya range 160 km![]()
eğer hoparlör ile ses çıkacaksa bu arabalardan bizim milletimiz anfi bağlatıp kolon yaptırıp b*kunu çıkarırlar artık![]()
tubi egzos sesli elektrik süpürgeleri caddelerde
![]()
DRJANT
masallah. güzel ..![]()
200 tl aylık versen gunde 4 tl den 160km yapsan 4800 km ayda 320 tl..la ben 320 tl ye 480 km gıdıyom![]()
araba piyasaya çıkmadan önce aylık aidata 60 euro civarı olucak diyorlardı sonra 75 euro olucak dediler şimdi 85 euro yapmışlar 200tl gibi bir şey eder güzel para..
istanbulda 160km menzili olucağınıda sanmıyorum arkadaş konyada oranın trafiğine göre ideal olabilir birde konya dümdüz ama istanbulda dur kalk kapalı trafik yokuş yukarı bayır yukarı yollar v.b menzili bence kısaltır.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)