Senin canin sagolsun sen zahmet edip bizim videomuz hakkinda yaziyosun bizde zahmet eder senin videona yazariz arkdsm dorun degil
Senin canin sagolsun sen zahmet edip bizim videomuz hakkinda yaziyosun bizde zahmet eder senin videona yazariz arkdsm dorun degil
2 aracada maaşallah öncelikle.
Bugüne kadar envai çeşit rocco ile denedim, gördüm. 225 hp gibi yürümüyor, olsa olsa tekerde max. 165.170 veriyordur bu araç.
Öncelikle iki Aracada maşallah.yj 106 ciğeri bir makina Suat abininde eli degincede kabullensenizde kabullenmesenizde sonuc bu oluyor burda kimse yalan konuscam hali yok.birde araçlar 2 kisi 106 sökük degil yani maşallah demeyi emeğe saygı göstermeyi bilmek gerekir plotaji da tebrik ediyorum...
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
Oncelikle teskkurlr,oda o aracin sorunu ben zorlanmadan yuruyorum,fakat su varki ben sukiye araci goturmeden once roccoda 4 kisi ben tekken bana boy boy koyuyodu ne varsa suki dostumda var![]()
Bastıgınız düzgün bi korna göremedim. Koydugunuz videolarda ya rocco vites kacırıyor yada tam gelmeye basladıgında bırakıyorsunuz ya trafik yada baska bişi. Ve tsi motoru bu kadar kucumsemeyın yazılımında sorun vardır böyle açmanız mümkün değil.
106 iyi yürümüş roccoda sıkıntı var yanlız ama arkadaş arkadaşa denedik denildikten sonra boş muhabbete gerek yok bence iki aracada maşallah![]()
DRJANT
Kardes biz bu siteye bu videolari bos muhabbet yapmak icin yukledik zaten bu isten para kazanmiyoruzya,benim zitlasmam arac sahibiyle degil kendine yediremeyenlere,emin ol aracin sahibi bu yazilara bakip cvp verme tenezulunde bile bulunmuyo bunu niye siz bukadar sahipleniyosunuz onu cozemedim,izle kapat zahmete gerek yok !!
birincisi usta arabayı yürütmez. bakımlı arabanın ustaya ihtiyacı yoktur yürümek için. Usta sadece bakımını yapar. Doğru yaptığı zamanda araba normal performansını yakalar bu 1. İkincisi 1.4 polo tdi ile denemiyorsunuz 200 ne ki iki arabada rahat rahat 220 230 ları görebilen arabalar. 3. sü rocco daki arkadaş vites atmayı öğrenirse seni rahat geçer. Araba tam hızlanmaya başlıyor nasıl vites atıyorsa araba duvara çarpmış gibi yavaşlıyor.
IN BOOST WE TRUST
Eger araci ustalar yapmamis olsaydi suat ustanin garaji azina kadar dolmus olmazdi,turkiyenin heryerinden aracimizi sen yap diye israrlarda olmaz,herkes birini bulup biseyler yaptirirdi,demekki sukinin yanina giden yuzlerce insanin akli yok yada giden insanlarin araclari iman gucuyle yuruyo,ayrica bu rol dedikleri muhabbetin 200 de bittigini yanlis biliyosam birileri beni aydinlatsin..
1. roll 200 demi bitiyo ? şayet öleyse bende yeni bişi öğrenmiş olacam.
2.o rocco o hp lerde ve saglıklı yürüyo olsaydı aracından sogurdun tahminim.
3. 2 nizin aracınıda maşşah senin aracın gitmesi gerektigi gibi gidiyo bence ancak rocco öle diil.
roccocu arakdaş ya size şaka yapmış yada araçta bi sıkıntı var gibi.
geçenlerde banada bi arkadaş geldi aracımda o var bu var vs. çıktık denedik meğer aracı 122likmiş
araya vilayet girince debriyajım kaçırıyo ya benim demeside gecenin noktasını koymuştu![]()
böle bişi olmasın sizinkide ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)