kardeşim senin atarın nediye bukadar ben anlamadım burda herkes araçların en çok ne olduğunu biliyo bizde KS sciroccoyu tanıdığımız için videolarıda izleyerekten denemede gördüğümüz şeleri yazıyoruz bukadar atara gidere gerek yok
Printable View
Sen benim ne isler yaptimi biliyomusun aslanim,sen herkesi kendi haline birak kim kime ne yaparsa yaptirmak isterse yapar zaten baskalarini mubala etmek kisiyi acizlestirir,ben kagithanedeyim gelen yollanan biri varsa gelsin sen cok sevdigine gore sen bile onun icin heryere gidersin bekleriz gelen giden olmazsa denk geldigim yerde tokat delisi yapar dynoya cikaririm adami anliyon sen
ya boşverin şimdi kimin ne olduğunu kime ne yapacağını arabalar ortada parçalar ortada haftaya ***** yerde buluşuyor muyuz forum kişilerin kime ne yaptıklarını yapcaklarını öğrenmek için değil arabaların hangi arabalarla nasıl yürüdüğünü öğrenmek için...
ya alper ve bulent arkadaslar napiyosunuz ya koca adamlariz yapmayin burasi form herkez okuyo
burayi gelire gidere gerek yok herkez aslandir karsisindakine ama burasi yeri de degil hele metal parcasi icin hic degil kirici olmayin dostlar birbirinize...
birader sen de yazma artık.
lafını gerçekten ayarlayamıyosun çünkü.
sen makara yaptın biz de sana yaptık.
konuyu karakol marakol, tokat mokat saçma sapan yerlere getirdin.
bu forumda modadır klavyede sedat peker modu.
olamayacak işlerden bahsetme.
canın sıkılıyorsa yorumlara, düzgünce soyle uzatmayalım..
Havalarda sicak bu 106cinin basa gunes gecmis heralde
0532 662 04 87 buyur aslan parçası. Ben tek başıma gelicem ***** yere. Sen tek başına gelebilecek misin?
şimdi konu kitlenir...
ya alper abi bülent abi hayıdır ya valla yakışmıyo hiç birinize bu durumlar forum sitesi bu ya herkez baksın maşşallah desin ne kadar çok kişiye batmış bu deneme boş konuşup ortalığı sikiştirmeyin alper abi bülent abiyi iyi tanırım senide az çok biliyorum herkezin atarı tutarı belli yol yordam görmüş adamlarsınız mevzu ne araba denemesi fln filan karakola düşseniz halinize gülerler lütfen ya iki deli yanyana olmaz ki alper abi sende ailede var bülent abinin durumu biraz farklı boşverin abi allah aşkına ya kapatın şu konuyu benim biraz hatrım varsa ikiniz içinde (BAŞKADA KİMSE BOŞ BOŞ YAZMASIN KARDEŞİM) iki insan birbirine girse hoşunzamı gidicek
Canım kardesim bizim kimseye yaptigimiz ettigimiz bi konu yok kafasina gore bilenip duruyolar farketmez bilenen bilensin benim daha allahin kulu ne biyerimi kirdi nede yara verebildi yeri geldi kirdim yeri geldi yara verdim ve bunun diyetini yillarimla odedim ben diyet oderken kimbilir nerelerde findik kiriyolardi simdi ben bu saatten sonra yol yicek geri yapicak bi konumda olabilirmiyim sen benim kardesimsin sana lafim olmaz ama ok yaydan cikti yani
abiler ikinizde çocuk değilsiniz herkez namusu şerefi için yaşıyo ortada küfür yok ortada allah korusun namusa yönelik bişey yok fındık kabuğunu doldurmiycak sebeplerden birbirinize sıkıntı vericeksiniz ben bişey demiyorum yani burası forum sitesi kimse kimseyi tanımıyo normaldir böyle şeyler eğerki bunları kaldıramıyosanız girmiyceksiniz. streste olmıycaksınız lütfen ya harbiden bülent abi yazma bırak alper abi sende baktım okudum kimse kimseyi bu kadar darlatacak bşy de yazmamış zaten ya bir gün yanyana getirrim ben sizi umarımda eminimde aslında aynı kafalardasınız ve çokta iyi anlaşırsınız
Lafimin haalaa arkasindayim yer veririm yere giderim kimse cikmazsa yakaladigim yerde tokat delisi yapar kemiklerimi kiran yokmu diyede bagiririm..ne karakolu ne aldirmasi karakol kimki medet umucam
bu yazı senin değil mi kardeşim. Sen yazmadın mı seni kafama sararsam karakoldan çıkamazsın diye. Daha önce ne yaptın ne ettin beni ilgilendirmiyor. Ne yaptıysan yapmışsın bedelini de ödemişsin. Biz içeri girmedik diye içeri giren adamdan korkacak halimizde yok. ******yu y...k ile korkutmaya çalışma.
Sen nasıl şerefin için yaşıyorsan bizlerde şerefimiz için yaşıyoruz. Bizde arkadaşlıkta şerefin bir parçasıdır anlayabildin mi?
bülent abi senden yakışanı istiyorum burda bisey yazma daha.eminim kimsede bişey yazmaz.çünkü sana yakışmıyor abi sen konuşmayı sevmeyen birisin o yuzden boşver abicim...hatırım varsa...
semiyaka sen belli ki görmüş geçirmiş bi adamsın yaşında 32 alper abide öle hemen hemn aynı yaştasınız ve burdaki sizden küçük insanlara örnek olmanız lazım samuu doru söylüyor yakışmıyor yani arabalar hepimizin arabası önceden de dediğim gbi yarın bigün biyerde karşılaştığınızda sırtınızı döneceğinize tokalaşırsınız en azından oyüzden gerek yok bence...
ks rocco kuzenım eskı aracıdır bındım kullandım denedık ve temız bı arkadasa satmıstık. bende 106 varken ( bır tek egzantrık yoktu ) denedıgımızde 3 boy onumdeydı..
yani sunu soyleyeyım kullanan arkadas vıtes atamamıs her vıtes attıgında araba gerı dusuyo turboyu bosaltıyo.. araba bızde kı gıbı olsa abartısız 4 un sonunda en az 3-4 boy olur.. o yuzden kımse rocco yurumuyo falan fılan demesın. nelerle yurudugunu gormustuk zamanında 106 klasman dısıydı..
korna calma ısıne gelınce yoldan gecen teyzeye öyle korna calınmaz ;)
rocco 225hp olduğu şaibeli..:)
140-150 hp olduğu söylenen saxo ile denedim bende sonuç pek iç açıcı değildi yani :)
Videodaki Rocco 120 lik sanırım :D