Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı
kornayı niye oyle çaldıgını bi açıklasa sorun olmayacakda onu anlayamadık ondan takıldık orda :D tebrik etme kısmına gecemedik.:D
hem mesele sadece korna mı.:)
4 te bariz gelmeye başlıyor kardeşi ama ondan bahsetmek yok. onu boşver sorunca da kimsenin tap sipidini :D bekleyemem diyor. yaw arkadaş top speed dediğin nedir yaw. senin aracın kıçını yırtsa zaten 225 goruyomuş işte. neyi bekleyemiyosun. bekleyemediğin "kardeşin" gececek yabancı değil. :D rahat ol yani.
hem sen merak etme o zaten 5 e atınca hemen gececekti seni. fazla surmeyecekti, fazla beklemeyecektin :D
kardeşi bi vites atıyor aracı bi boy geri düşüyor. onu da soylemiyor. biz soyleyince de ben aracımı veririm şanzımanını kırar, yuzum buruşmaz vs diyor. yaw adam vites kaçırmış olamaz mı. :) hemen neden kardeşini savunuyosun. :D. sen kardeşini boy boy fark koyup plakasını verip çarşı pazara raklam edince bişey olmuyor da biz vites atamamış deyince mi olay oluyo savunmaya başlıyosun:)
hadi bunları da bıraktım o rocco nasıl 225 beygir oluyor. onu da anlamadık. :D
2 gundur onu anlatmaya calışıyoruz hala nasıl geçtim, iyi geçmişim, bak bi video daha var orda da geçmişim muhabbeti yapıyor. kabullenemiyorsunuz diyor. neyi kabullenemeyeceğiz geçtiğini görüyoruz zaten . gözümüz kör değil. aklımızıda yemedik. ama sen bize 140 lık bi aracın 225 lik bi aracı nasıl geçebildiğini bi açıkla. gözümüz yanında mantıgımızda kabul etsin.:)
ha illaki gecer diyosan roccolarla basmana gerek yokki m3 lere sık. 225 liğe bunu yapıyosan 300 civarıyla da kafa burun gidersin. :D