Tabıkı maksatımız geçmek yada geçilmek degıl zaten, hoş sohbet guzel vakıt geçirmek
Ona bende katılıyorum ki videoyu kestık vti baya bi top speed gitti ama maşallah araca herhangi bir olumsuz bişey cıkarmadı
İstanbul'a bekleriz : )
Printable View
Tabıkı maksatımız geçmek yada geçilmek degıl zaten, hoş sohbet guzel vakıt geçirmek
Ona bende katılıyorum ki videoyu kestık vti baya bi top speed gitti ama maşallah araca herhangi bir olumsuz bişey cıkarmadı
İstanbul'a bekleriz : )
saxo guzel MasAllah vtı cok uzun sure gıtmıs yaa heran bısı fırlıcak dıe korktum :D:D
Civic VTİ Top Speed - HTS Saxo videosu dikkat çekici olmuş.. maşallah bütün araçlara.
araçlara maaşallahta bu golfün acilen specleri lazım :) naptı o öyle ya 1.8t değilse ciddi ciddi speclerini öğrenebilirmiyim
yasin bendede bu video var yarıda kalmış telin sarjı bitti.telden çekim:)
https://www.youtube.com/watch?v=Z502breiFtA
o golf naptı öle ya :D
maşallah araçlara vti ufak dokunuşlarla çok daha iyi yürüyebilir..
astra ya gerçekten ayrı bir maşallah :)))
2 aracada maşallah.
ben yıllardır söylüyorum bu vti lar yürümüyor diye..:D saxoya kocaman maşallah 2 kişi olmasına rağmen güzel açıyor...birde tek kişi olsa...:)
takılıyorum beyler idare edin bea...:) burda polemik yaratmak için yazanlardan değilim bilirsiniz..pejomuz varya işte vti düşmanlığı yapalım dedik..:D
ama 206 gti pejonun en verimsiz askeri bence vti ım olsa 206 gti geçtim diye sevinmem yani...
sizleri arabalarınızı ve seviyeli yorumlarınızı çok beğeniyorum..yanlış anlaşılma olmasın..;)
Her iki aracada maşallah güzel gitmişler MKIV 1.8T GTI ı da ayrıca tebrik ederim solugunu epeyce uzun tutmuş :D
Tesekkur ederim.
Donus yolunda tek kişiydim ve gerçekten cok fark ettırdı hatta bi ara bende kadran kırdım :)
Vtec'lere saygımız sonsuz herzaman :icon_tup:
Ben gelsem olmazmı :):)
206 Gti için soyledıgınız cok dogru bencede vti'ın asla rakıbı olamaz bi 206 gti
Tesekkurler.
Masallah araclara:)