filtre egzos var halo'nun arabada beyler başkada bişey yok. ciğerx o.![]()
hauahuahuah halo tepkilere maruz kalıyosun kanka huahauha
halo iyi cocuktur yunus. haklı adam speclerinde öyle demekte emin olkaşar mı yok piyasada.
herkes çip filtre egzos + yazarlarsa emme gaz kelebeği port polish sadece o da filtre egzos o kadar![]()
Kim taktı ben gormedim vallahauahauuaha
0.50 mm buyuk pistondu valla bi seye yaramazbundada ayni specler sadece kısa yok panpa ince conta yok ej dede yoktu sonra taktilarmi bilmiyoriii =)))
iste gelince haber edim sanada gazlayalim alijanayarlarim bitti bide ben bızıklıyayım ondan sonra go
![]()
SENSİN.
halo ben bi kere deniyorum kusura bakma geçtiğima arabalarla denemiyorum ok kib by huahauhauha
denerük ayıpsın panpa
piston bişey vermez beyler adam haklı.
piston, egzantrikle güç verir. sadece piston arabayı ucurmaz. bu piston muhabbeti ülkemizde işi bilmeyen kesimlerde çok yaygın. bildiğini sanan kesimlerdede yaygın.
sadece piston arabaya evrim geçirtmez. egzantrik olursa biyerlerine kor ama
inşallah bende 1 ay sonra egzantrik istiyorum ve alıcam:P
çorluda eğlencemi var4-12 çalışıyorum yoksa salça olmak isterdim zlz ile vedalaşmadan önce.
Birkay bende bekliom hala denicez![]()
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
hehe ZS ile bu akşam denedim yanımda gidiyo araç boş değil hanigerçekten iyi gidiyo ama sadece chip kat iptali egzoz var demek yalanm olur araç gidiyor
![]()
208 GTI
maşallah kazasız belasız güzel deneme olmus
maşallah vti güzel yürümüş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)