vıdeoda yanyana gozukuyosunuz ama bı daha denenecekse arac ıcı cekım yapılır .. tartısmanıza gerek yok ...
vıdeoda yanyana gozukuyosunuz ama bı daha denenecekse arac ıcı cekım yapılır .. tartısmanıza gerek yok ...
bana dün 2 boy net açmıştın abi ben 200 e kadarda bırakmıyorum al Muharrem girince yazar kaçta bıraktığımı tüm postlarımda 230 a kadar basarım dedim sende bi korku başladı 260 lara çağarıyosun arabanı iyi ayarlattın mı abi baari![]()
[QUOTE=sword;5966187]sen benım 106 yazdıımı nerde gördün iyimisin?
ya iyiyim de harbi nerde gördüm ya![]()
![]()
Aren ben lafını yicek adam değilim cnm benim benim kısa oaranım 5 te dez avantaj ama 6 attımmı yanımda kalacak araç göremedim sendede öyle oldu.
Gelelim kim ne konuştu olayına
Otabanda duruldu Muarremle Aren tartışıyor Engin araya girrer tartışmayın der ben ikinizide geçtim ses yok. Sonra aren abi ben orda gaz kestim
Sonra başka bir yerde abi sen gaz kestin ben bırakmadım bu ne demek?
Ben gazı bıraktığımda sen benim arkamda ve ara açılıyordu sen fark olmasın diye bıraktın.
Shell'e gelindi Muarrem Arene sorar herkesin içinde Engin abi seni geçtimi diye Aren evet geçti.
Bu ne oluyor biliyormusun Aren Karakolda söyler Mahkemede şasar oluyor biraz.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Ya sen bize geldin sehll de hepiniz arabası super gidiyo neszih ortam ama hepinizi geçtim dedin biz sana mal mal baktık ne diyoun heee geçtin abi sen bizi geçtin ya sana bişey söylicem hep bunu yapan sensin BKM ilede denediniz 3 4 ay önce adam sana 3 boy açtı kafa burunuz dedin ben geçtiğime geçtim geçildiğimede hep geçildim dedim bana boş laf anlatma Ben otobanda muharremle konuşuyorum seni mi gözüm görür ?
birde 6. viteste öndeyken ben bırakmadım ki 6 viteste 220 230 arası denenicekti Muharremlede posları oku zaten 220 de önündeyim 230 a kadar sen gerçekten enteresansın abi bişey diyemiyorum 260 a kadar geçersin kabulumde bu güne kadar 260 a kadar bastığım yada basarım dediğinm olmadıkonuşmak yersiz yap arabanı gel bu kadar basit 2 boyu bana çek 2 tane go pro aldık onlu arkalı bağlicam paniğe gerek yok
![]()
sızın arabalarda bı garıplıkmı var?
http://www.youtube.com/watch?v=_Bev4...feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=e0gK-...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ySFNcbeHLFE
adamlar yapıosa bızde yaparız dımı
Söylediğimden farksız bir videodünde yazdıklarımı okursunuz 5 de bana kafa çıkartıyo
5 sonu yakalıyorum 6 da yarım boy geçiyorum
260 a kadar basarım hiç demedim tüm postlarımda var 220 230
beni 5 vitesle 6 vites arası 2 boy geçmen için şu videoda nos basman lazımbide bana el sallama iconları koyuyosun 35 yaşındasın Engin Abi bak her postumda sana isimnle hitap etmiyorum hala Engin abi diyorum çocukluk yapmaya gerek yok
link yollayın lutfen telefondan acılmaz böyle..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Sizin iş galeri işiydi sanırım arabalardan iyi anlamanız şart koyduğunuz videolardaki 2 araç R56 JCW![]()
bakın videolardaki araçlara R56 benim aracım R53255 de kapak fırlatıyo direklerden dedim mini yaparsın yokş aşşağı ruzgarı arkana al ölme eşşeğim ölme yaparsında bu her zaman yapabliceğin birşey değil bu gün benim ve Yektanın arbaları türkiyedeki en iyi 3 4 R53 arlarında iyilerdendir sorun 250 kaç kere görmüşüz yada hangi rollda 250 yapmışız
R56 yapıyo 260 da yapıyo ama motor kasa herşey farklı zaten ticaretini yapıyosunuz anlatmam yersiz size saygılar
![]()
Haktan bey;
bak bu benim yazdığım cümle daha evvel..
""şöyle bir iddaa sunayım o zaman. Miniyi uçurumdan aşağı atın 255'i geçemez (!)""
koydugun videolardan hangisi 260 gördü ? JCW... John Cooper Works
JCW ile CooperS arasında ki fark nedir HAKTAN BEY ? madem hepsini iyi biliyorsunuz siz söyleyin bilelim...
nitekim bizim araçlar cooper S ve aren'in aracıda cooper S.. sonuç olarak söylediğimiz araçlarda cooper S (nitekim TR'de r56 olarak yüklü tek jcw motor kırdı. şuanda mevcut yürüyen varmı bilmiyorum, Proje yapanların hepsi Cooper S Kullanıcısıdır)
JCW farklıdır bu 1.... (farkı nedir bekliyorum cevabınıda)
ikincisi ise, denediniz mi bilmiyorum.. s2000 267 falan gördük biz bir arkadaşımla 2009 model filtre single egsoz headers falan.. Bildiğim bir arkadaşımda SC'li haldeyken max gördüğü 272'idi.. "kıçımı yırttım geçemedim" dedi
ne zannediyorsunuz, minide charger değişmeden sadece kapak değişerek 240'dan 300 yapabileceğini mi ?
Mini'nin 6. vitesi ekonomi vitesidir. Performans amaçlı değil uzuna salmanız içindir. Bir nevi boşta gider gibi gidersiniz..
SAYGILAR Dilerim, bence tartışmaya gerek yok.. neye muhalefet oldugunuzu bilmiyorsunuz.. burda sonra 50 tane arabam var diyorsunuz![]()
gidin mininiz mevcutta varsa deneyin.. sonuçta denemesi bedava..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)