tartışmaya gerek yok çıkılıp denenir aynı speclerde yine görülür nolduğu arkadaşlar birbirinizi kırmayın.
bizim kavga ettiğimiz falan yok o kısım seni alakadar etmez
ben ne yazdığımı iyi biliyorum gördüğümüde çok iyi biliyorum supersonic ayaklarında takılmayın yani adamlığıda senden öğrenmicem
herkes aracına birşeyler yapar tekrar denerler sonra tekrar konuşulur bugün durumlar böyle yarın ne olcak onu ben bilemem
gsi istanbula uğradığında İstanbul'daki GSI larla da denesin de,
polemik bitsin, GSI yürüyor mu yürümüyor mu herkes görür![]()
Loading...
filtre egzoslu gsı lar gibi benim aracım istanbuldaki arkadaslarımla cok denedim en az 5 6 farklı gsı ile gidişi gayet iyi aracımın 1 2 boy hızlıyım bile diyebilirm denedigim araclardan polemiklik bi durum yok f7r iyi gidiyo bunu gördüm araclar aşagı yukarı güc bakımından denk zaten biraz f7r hafiftir sadece sonuc normal diyorum..
doğrudur ne diyim,
ama bilindik ettik ciğerli GSI'larla denerseniz, hem aracınızın giderini görürsünüz, hem de aracınız hakkındaki soru işaretlerini ortadan kaldırırsınız...
İstanbulda, EMG var, SVU var, bunlarla deneme şansı olursa zaten 3 aşağı 5 yukarı çıkar ortaya sonuç...
Loading...
KA®ANLIK şuanda EMG ile SU gsi specleri aynı değil kıyaslama yapmak mantıksız olur
İki aracada maşaAllah F7R çok ciğerli gidiyor gerçekten hafif bi şaşırma yaşadım
Bide tespitlerime göre ne zaman burgaz tayfası konu açsa tartışma çıkıyorBurgaz bambaşka
![]()
iki araca da maşallah güzel keyifli deneme olmuş, benım kafama uzun süredir takılan bir soru var , civic vtı ve astra gsi stock&stock ne olur ??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
f7r gsi ile zaten yurur eger duzgunse. cigere ihtiyaci yok ki. ikiside denk arabalar. sadece reno astra kadar dayanikli degil.bakimsiz oldugu zaman reno gsi dan daha fazla guc kaybediyor.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)