Ya bora abi fanatiklik yapma s2000 e biniyosun diye:):) saka bi yana abi emg basinca direk arka tampona aliyo gibi nerdeyse resmen onde iste bende mi yanlis goruyorum:)
Printable View
Ben hiç bişey demiyorum abi hemde hiç bişe tamam EMG at arabası herkezinki uçak 2 gündür geçtiğim arabalar ya geçildim yada kafa burun gittim benle muharrem basarken 3 lu kalktığımızda oldu Zübeyir hep geride kaldı o gece herkez ordaydı bana kimse BA ile kafa kafaya EMG yürüdü diyemez başka bişey yazmıyorum sıktınız ya cuma cumartesi yokum burda pazar yada pazar tesi CUK ve BA ile tekrar denicem 2 tane GO PRO bağlicam dahada konuşamazsınız kafayı burunu göstericem yeter arkadaşlığımı bozucaksınız şu denemeler yüzünden
Ya Selcuk neyin fanatikligi Allah askina. Ben diyorum Aren beni gecer. Mami deler. Boyle fanatiklik mi olur? Eski videoda Aren gercekten basar basmaz ayiriyordu. O zaman Masallah dedik kimse ses etmedi. Bu videoda boule bi durum yok diyorum hemen basliyosunuz tepki vermeye. Yapmayin boyle.
Aren dikkat edersen bak iki gundur CUK ile olan hicbir muhabbetine dahil olmuyorum cunku gereksiz. Bence sen s2000 lerden gercekten hizlisin ama 220 ye kadar. Aracina Masallah da dedik. Yine denersiniz gorursunuz. Bu videoda ben boy farki gormedim. Bi tik ondesin onu gordum ve onu soyledim. Yani sak sak yapmayinca mi degisiyor isler anlayamadim?
Insallah araban en hizli s2000 nin icinden gecer Arenim. Bunlar problem edilecek seyler degil bunu anlayamamissin hala.
Sonuç hep aynı arkadaşlar mcs s2k ile 200-220km kadar tutunuyor kafa kafaya sonra mcs ye elsalla :)
bu videoya göre kafa kafaya giden göremedim ben..maşallah araçlara. kazasız belasız..
şuan da izledim videoyu ve işler değişir. Ben cuma günü denediklerinde yan arabadan yanlarında izledim Aren 2 boy öndeydi.
bu videoda'da öne atlıyor öyle gidiyorlar, sonrasında 2 km fark var ve boy hesabı mı yapılıyor ?
Bu arada Aren senin anlamadığın kimse senin arabana kötü demiyor diyemezde çok iyi giden bir aracınvar yaptıkların ortada herkes seni tebrik ediyor daha ne istiyorsun.
Engin abi yanlış anlama ama sen çok fena kafalar yaşıyorsun bence :D
yazacaklarımı mini seveni olarak düşünme, s2000'i daha çok severim :)
Tutunma diyorsun önde olan mini nasıl tutunuyor s2000'e onu anlamadım, söylediğiniz terimleri gözden geçirin birdaha ;)
Dün bak Aren bir örnek verdi. Birtane Maserati Gran Turismo ile Supercharger s2000 denesin..
s2000 2 tır sokacaktır 250'ye kadar.. zaten yaptıgı max 272 falan.. eee Maserati 330 yapıyor. sonuna kadar basıcaz mı diyecek ? :D
Neyin peşindesiniz anlamıyorum?
Engin Abi tamam senin araban el salliyo bize benim arabam yavas 190 da bitiyo sen gectin BA da bnle kafa kafaya
Su videoya kafa burun diyosunuz ya bastigim anda one atliyorum 2 km gidiyoruz kafa kafaya eyvallah abi eyvallah
Yeter ya satiyorum lan arabayi 320d cabrio alicam mal gibi gezicem he top speed isteyen varsa granturismoyu cikartiyorum gelin salalim uzuna
masALLAH araclara emg eskisine oranla ne kadar hızlandı kardesım kıstas aldıgın bkm var sanırım denedinmi?? benim gozumde eskıssine oranla hızlansada hızlanmasada basarılı bır arac .. ba buji degisiminden sonra cok fark etti normalde bu kadar olmaz ama bujiler maymuna donmus cıkanlar..
Bak cnm benim önce uslubununa dikkat ediceksin sana yazılmayan bir şeyde daha çok dikkat edieceksin ben adama kötü kafa yaşatırım.
Gelelim 272km mevzusuna bununla minin 220km bırakmasının ne alakası var mini 240-250km yapabilen bir araç top speed görmeden bırakmak farklı.