Kerem lutfen kankacim :)
Abi aldim aldim go prolu geceler :)
Muharremde yazmis 200 de hic brakmadim o gece bircok arkadasimizda sahit denemelere daha ne diyim :)
Printable View
masaALLAH bu cooper sahane yürüyor birde dbs de o gece ordaydı sanırım onun videosunu çeken olmadımı
o kadar kışı yorum yapmışta zübeyır yazmamış fark ne kadar diye bıde arac sahıbını dınleseydık vıdeoda gozuken cooper onde bır mıktar
ne lutfeni abi ?
Soruma cevap istiyorum ? Bu videoda Mini tutunuyor diyen zihniyet neye tutunduğunuda söylemeli bence.. Ya herkes farklı link izliyor, ya koalisyon yapılıyor, yada bu işi cidden bilmiyorlar.
kimse uzunda s2000 geçemez demiyor, videodan nasıl boy farkını anlıyorsunuz 1 km geriden onuda merak ediyorum... Açıklayın abi ?
Dünde soru sordum cevaplayan yok (Engin abi için demiyorum) Birisinin 50 tane
s2000 50 tane de jcwsi varmış, ama coopers le jcw arasında ki farkı bilmeden konusuyor ? sonra typeR'la benim stok arabamı deneyecek diye konu değiştiyor ?
Sordugum soruya cevap verilsin başka birşey istemiyorum. Boynum kıldan incedir Engin abi karşısındai büyüğümdür. Saygısızlık anlamış, kötü kafa yaşatacakmış neyse fakat neye dayanarak tutunduğunu belirtiyor, mini tutunuyor diyor ? Konuşalım tartışalım forum bu !
Şu TR'de 2 tane bilemedin 3 tane adam gibi yürüyen Mini var, bu araba yavaş değil. Klasmanı olmayan bir yerde, ayarsız methsiz filtresiz bu sıkıntıları yaşatıyor, bu polemikleri açıyorsa, bayaa bir sıkıntı yaşatmış demektir. :) Ben Aren yada Mini diye savunmuyorum. Benim s2000 hayranı oldugumu ve sevdiğimi çoğu kişi bilir ancak bazen doğruları konuşup tebrik etmek gerek ;)
Saygılar.. Hayırlı işler, dahada yazmıyorum..
:icon_tup: Aren Mini almak ıstedıgım zaman telefonla bana cok yardımcı olmustu,ozamandan sonra, sadece bu konu değil Aren'in her konusunu takip ediyorum, hiçbir konuda saygısını uslubunu bozmadı.hep arkadaşlıga,sohbete önem verdi.Böyle kişileri bence kendınıze küstürmeyin,kırmayın.Bi kaç sene daha bu arabalara bıner sonra sıkılınca satarsınız ama Aren gibi (benim gözümde) dostları zor bulursunuz.Bence kıymet bilmek gerekir.Geçse ne olur geçilse ne olur.Araç sahıplerı ''geçtim'' yada ''geçildim'' der olur biter.Kalplerınızı kırmayın bence. :icon_tup:
Ne geceymis be masallah hararetiniz eksik olmuyor:D
Denemek için Mini arıyorum :D
Hararet oranı %75 altı olan mini sahipleri gelmesin :D
Aren sakinleş kardeşim artık 27 yaşında bu kadar stress iyi değil :)
Cooper s bariz önde gidiyor. Videoda net bı sekilde belli.. Gecti demek için basar basmaz boy boy ayırması mı gerekiyor? Daha onceden yekta da birçok kere denedi gecti bu tip araçları. Şaşılacak bisi yok. Yapınca oluyor r53. Aren çok uğraştın arabanla karşılığını aliosun yavaş yavaş..eksikleri tamamlayinca daha ii olacak.. Maşallah.
İki farkli siniftaki araclarin denemesinde dogasi geregi hizli olan aracin yaninda yuruyen diger arac icin tutundu tabiri kullanilabilir, kendi aracimdan ornek vermek gerekirse atmosferik e46 m3 ile olan denememizde 230-240lara kadar yakin gidiyorsam bu benim aracimin m3 e tutundugu anlamina gelir. Yani bu durumda mini s2000 e tutunmustur bence mini belli hiz veya vites araliginda 1boy onde olsa bile.
maşallah ıkı aracada guzel deneme olmuş
@bs type-r
arkada kalan araç tutunmaya çalışır evet buraya kadar size katılıyorum. 200 e kadar s2k tutunmuş demeliyiz bence. 200 e kadar Önde olan araç nasıl tutunuyor hızlı olsa bile? . mağmadan mı bakmak lazım olaya sizin gördüğünüz gibi görmek için.
neyse demek 1.6 aşırı beslemeli bolt on diyebileceğimiz bir arabanın ne kadar gidebileceğini görmüş olduk. 2 tarafada maşallah
keyifli sürüşler....
Genelleme yapmistim ben anlayana sonucta belli biryerden sonra s2000 cikiyor gidiyor minide birakmasa 250kmh.diyelim ornek gidebilecekleri enfazla hiz bu durumda kim kime tutunur.
Farkli bakis acisi diyelim magmadan bakmaya gerek yok gormek istedikten sonra stratosferden de baksan ayni.
her zmanki lafımı tekrarlıyorum kankacım
hızlı olan 150 ye kadarda 200 e kadarda geçer eğer 230 dan sonra geçiyorsa o çok hızlı olduğundan deil geçilen arabanın topspeed de iddiası olmamasındandır
yani 230 dan sonra geçen için sevinecek bir nokta yok bende miniciyim yani sonuçta biraz boş konuşuluyor
minilere biraz haksızlık yapildiğini düşünüyorum + boyundan büyük işler yapiyor resmen.maşallah bütün deneyen araçlara.