konu tatlıya bağlandı sayılır. nerden bakarsak bakalım :)
200 e kadar coopers>s2k
200 den sonra S2k>coopers
bu arada msc de tam olarak neler yapıldı detaylı bilen var mı ? aynı şekilde s2kda neler var
Printable View
konu tatlıya bağlandı sayılır. nerden bakarsak bakalım :)
200 e kadar coopers>s2k
200 den sonra S2k>coopers
bu arada msc de tam olarak neler yapıldı detaylı bilen var mı ? aynı şekilde s2kda neler var
bu kadar ustune gelmeye gerek yok bu kadar konusmayada gerek yok aren pazartesı gunu denersın konuyu cozerız debrıyaj bosa sarıyo bole
kerem sende sorunun cevabını yuzyuze alırsın sormaya gerek yok
sonucta hepımız arkadasız
Bundan 1 yil once aren ortalama s2000lerden 5 boy fark yiyordu.
Adam ugrasti didindi para zaman ve emek harcadi.
Aren yapma cok ugrasir bisey cikartamassin dedik.
Dinlemedi,arastirdi kosturdu.
Artik benim diyen s2000 en kotu 1 boyu var.yurumeyene don lastigi yapiyor zaten.ben artik arenin s2000 vidolarini izlemiyorum bile,altindaki camurluk ben ondeydim kafa burun yorumlarinida onlarida okumuyorum.
Daha yolu var,meth ayar koltuk sokmece falan.
Biraz feyz alin tebrik etmeyi bilin.
Hatta yakin arkadaslari olarak bence gurur dahi duymalisiz,sahsen ben oyle yapiyorum.
İlk gece denediklerinde bende yanlarindaydim
Aren mamiyle beraber bastığında s2k tek kisi Aren ikis kisi s2k onde oluyodu
Sonra. Mami indi arabadan
Aren tek Zübeyr'i tek Aren one çıkıp öyle kalıyorlardı hatta otoban kenarında terse dönerken Zübeyr gelip tam bese atıp yakalıyorum Aren bırakıyor diyodu arenin bırakması normaldir çünkü arenin araba 6 da duwar
Yani Aren 5 e kadar onde oluyo 1 yada 1,5 boy sonrasına gelirsek s2k arkadan gelip geçebilir ama Mcs oraya kadar gidiyo
Clio RS lerde de oyleydi. 4 sonuna kadar katil 5 e atti mi yeni gelin :hehe:
videonun başında biri kesiciye sokmuş arabayı, ki demektir arabalardan birinin daha gideri var...
iki aracada maşallah
valla böyle olaylardan dolayı denemeye çıkamaz oldum ben ya...
Vay arkadaş sabahtan beri neler dönmüş burada :).videoyu koymamdaki amaç arada o gun dendiği gıbı 3 boy olmadıgını gostermek.sebebide bujideki sıkıntım zaten onuda başta yazmışım.denemelerde olan ı burda bıdaha yazayım.
vıdeolarda bastıktan sonra ufak cıkıp sonra camurluguna dusuyorum arenın 4 sonuna kadar oyle kalıyoruz.sonrada 5 attıktan 2-3 sanıye sonra gaz kesıldı kaldık oylece dedıgım gıbı yaklasık hızımızda ozaman 200 km gıbı oluyor.
BİRBİRİNİZLE POLEMİĞE GİRMEYİN İZLEYİN MAŞALLAH DEYİP GEÇİN BU OKADAR ZOR BİRŞEY DEĞİL..
Birde herhalde kimse 2. videoyu izlememiş.orda neyın ne olduğu belli zaten :)
Bir de 3 kişi basıp benim bıraktığım videoyu baz alanlar var.orda gazı kesmeseydım. 3 s2k 1 mini cooper 1 tane felan olucaktı onun farkında bile değiller.
Bende şu meşhur geceyi merak ediyorum EZN kimleri geçti bi anda hızlı oldu?
Maşallah iki araçada çok yakın gıdıyorlar, zevklı olmuştur denemeler
beyler ikinizde 10 numara insanlarsanız tartısmayın yakısmıyo size ...