User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
184 sonuçtan 172 ile 184 arası

Konu: EMG&BA son video

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EDİT : FOG S2000 vs EMG CpperS bu

BA değil

BORKED

Arkadaşlar bu deneme benim CUK vs EMG videosu. Yanlışlık olmasın
    benim video nun bir ilerki araçtan çekilmişi bakın izleyin.

BORKED[/QUOTE]
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin abi ben yazdim BA degil diye ama FOG ile diye hatirliyodum mesele degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper basta sunu soyleyim benle lanli lunlu konusma 10 sene onceki samimiyetimiz yok ayrica yeni yetmede degilim hicbi forumda sevilme derdimde olmadi bu saatten sonrada hic olmaz... Dogru olan ne varsa yazarim bu kimin isine geliosa beni sever gelmeyen sevmez... Dogruyu soyleyen her koyden kovulur misali ... Ayrica bana burda yorum yapiyosun heryerde kavga gurultu vs diye sen kankalarinin her konusunda atar tutar yapmiyomusun karsi taraftakilere ? Neyse sana yada senle ilgili bi konuya yazmadan bana alinti vs yapip bana yazma lanli lunlu konusma...

İyi gunler
    Hayrola şampiyon bana mı sardın. Araya ne girdi de yok 10 sene önceki muhabbetimiz yok diosun . 10 sene önce bişey mi oldu.
    Doğrudur 10 sene önce bana msn de abi turbo yapıcaz ne koyalım şunu mu koyalım bunu koyalım şunu koyarsak ne olur bunu koyarsak ne olur diye soruodun. Yardım etmio muyduk. Hayırdır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu adamın eline su dökemezsin her msjında bi artislik bi kavga bi laf sokma çabaları içindesin, kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ..

stp herkese yardım eder bn daha ondan zarar göreni duymadım nedir bu adamı bu kadar çekememezlik ?
    Ya sen bi sus oradan vırvır. Benimle doğru konuş artistlik falan. Yaşın kaç başın kaç. Delikanlıysan yüzüme söyle o lafları klavye delikanlılığı yapma. Yüzüme söyleyecek cesaretin yoksa bu tarafa geldiğinde klavyeni yanında getir oradan yazarsın. Naaş.
    IN BOOST WE TRUST

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayrola şampiyon bana mı sardın. Araya ne girdi de yok 10 sene önceki muhabbetimiz yok diosun . 10 sene önce bişey mi oldu.
    Doğrudur 10 sene önce bana msn de abi turbo yapıcaz ne koyalım şunu mu koyalım bunu koyalım şunu koyarsak ne olur bunu koyarsak ne olur diye soruodun. Yardım etmio muyduk. Hayırdır.
    alper guldurme kendıne. msnde aktıf olarak konusuyoduk 10 sene evvel her gun gece sana abı dedıgımıde hatırlamıyorum benım ıcın o sıfata naıl olabılen bı kac kısı vardır su alemde malesef sen erısemezsın... sen bugune kadar kendı hangı arabanı yuruttun yada kımın arabasını yuruttunde ben senden akıl aldım? 10 sene once benım vtecım yoktu golfum vardı onuda yurutme amaclı bı amacla kullanmıyodum full bodykıtlı full tesısatlı sekıl arabasıydı. vtecı 2003 te aldım 2007 de turboladım ozamanlardada sen ortalıklarda yoktun. TB TURBOYKEN NERDEYDIN sadece 9 10 sene once ortalarda gorunmeyen ghostrıder modunda sozde 300 500 hp volvon vardı ne pıstte ne yolda gorunen. bı meganeın var daha basınc bastıramıyosun ama herkese sole yuruyelım boyle yuruyelımlerde, ıslak pıstte 54 lerdesın... bunları yenı yetmeler cıgnemeden yutar ama eskı kasarlar malı gorunce anlar koklama geregı bıle duymaz... cok sukur arabalarımla anılabılıyorum yaptıklarımla, darısı basına...

hadı by

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sen bi sus oradan vırvır. Benimle doğru konuş artistlik falan. Yaşın kaç başın kaç. Delikanlıysan yüzüme söyle o lafları klavye delikanlılığı yapma. Yüzüme söyleyecek cesaretin yoksa bu tarafa geldiğinde klavyeni yanında getir oradan yazarsın. Naaş.
    ya kelmisin nesin yüzünede söylerim her yerine söylerim ne sanıyon sen kendini ? işi gücü bırakıp seninle mi ugrasayım kaç kere dedik akhisarda çok güzel oluyo böyle şeyler gel görelim yüzüne diyebiliyomuyum diyemiyomuyum?kime güveniyonuz anlamadımki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper guldurme kendıne. msnde aktıf olarak konusuyoduk 10 sene evvel her gun gece sana abı dedıgımıde hatırlamıyorum benım ıcın o sıfata naıl olabılen bı kac kısı vardır su alemde malesef sen erısemezsın... sen bugune kadar kendı hangı arabanı yuruttun yada kımın arabasını yuruttunde ben senden akıl aldım? 10 sene once benım vtecım yoktu golfum vardı onuda yurutme amaclı bı amacla kullanmıyodum full bodykıtlı full tesısatlı sekıl arabasıydı. vtecı 2003 te aldım 2007 de turboladım ozamanlardada sen ortalıklarda yoktun. TB TURBOYKEN NERDEYDIN sadece 9 10 sene once ortalarda gorunmeyen ghostrıder modunda sozde 300 500 hp volvon vardı ne pıstte ne yolda gorunen. bı meganeın var daha basınc bastıramıyosun ama herkese sole yuruyelım boyle yuruyelımlerde, ıslak pıstte 54 lerdesın... bunları yenı yetmeler cıgnemeden yutar ama eskı kasarlar malı gorunce anlar koklama geregı bıle duymaz... cok sukur arabalarımla anılabılıyorum yaptıklarımla, darısı basına...

hadı by
    Evet haklısın. Ne diim. Bizde yalanın bini bin para. Hatırlamıyor olabilirsin ama ben çok iyi hatırlıyorum neler sorduğunu boşver. Ben yürütmek istediğim arabayı yürütürüm. Megane ı bu kadar yürüyebilen çıktı mı Türkiyede. Ben yaptım oldu. Type R larlada koştu bu araba 1 barda. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Islak pist demedim ıslanmaya başlamıştı dedim.Çıktığımda da yağmur çiselemeye başlamıştı. kaydırmaz ama pisti soğutur. 54 diye ben söylemedim transponderlar okudu. 1 tane değil biri sürü transponder okudu hepsi bagajdaydı.
    Benle mal lı falan diye de ergen ergen konuşma.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kelmisin nesin yüzünede söylerim her yerine söylerim ne sanıyon sen kendini ? işi gücü bırakıp seninle mi ugrasayım kaç kere dedik akhisarda çok güzel oluyo böyle şeyler gel görelim yüzüne diyebiliyomuyum diyemiyomuyum?kime güveniyonuz anlamadımki ?
    Senden korktuğumdan gelemedim akhisara. Tükürüğümle oldüreceğim adamların burada bana atar gider yapması çok hoşuma gidiyor gerçekten.
    IN BOOST WE TRUST

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet haklısın. Ne diim. Bizde yalanın bini bin para. Hatırlamıyor olabilirsin ama ben çok iyi hatırlıyorum neler sorduğunu boşver. Ben yürütmek istediğim arabayı yürütürüm. Megane ı bu kadar yürüyebilen çıktı mı Türkiyede. Ben yaptım oldu. Type R larlada koştu bu araba 1 barda. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Islak pist demedim ıslanmaya başlamıştı dedim.Çıktığımda da yağmur çiselemeye başlamıştı. kaydırmaz ama pisti soğutur. 54 diye ben söylemedim transponderlar okudu. 1 tane değil biri sürü transponder okudu hepsi bagajdaydı.
    Benle mal lı falan diye de ergen ergen konuşma.
    pekı ALPER ABI... neme lazım aynı yerde denk gelırız yuzune bakamam sonra

selametle

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sakin olun eski konuda kitlendi buda yakındır

BA ile olan denememizin konusu nereden nereye geldi başka videolar paylaşıldı atışmalar yapıldı , işte Türkiye genelinde şu işlerle uğraşan ve büyük sınıntılarla uğraşıp yaptığımız arbalarımız bizim hobi miz FOBİ ye dönüşmesin yeter

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bi sakin ya ne oluyo durup bi düşün öyle yazın sinir yapmışşınız etmeyınnn

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sakin olun eski konuda kitlendi buda yakındır

BA ile olan denememizin konusu nereden nereye geldi başka videolar paylaşıldı atışmalar yapıldı , işte Türkiye genelinde şu işlerle uğraşan ve büyük sınıntılarla uğraşıp yaptığımız arbalarımız bizim hobi miz FOBİ ye dönüşmesin yeter
    herşey senin yüzünden olum

100 bin TL vericem sana emg'yi alıp beşitaşta kartalın orda yakıcam

Belamısın
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Herkes neyin peşinde çözemiyorum.
    Failure is not an option.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)