Hayrola şampiyon bana mı sardın. Araya ne girdi de yok 10 sene önceki muhabbetimiz yok diosun . 10 sene önce bişey mi oldu.
Doğrudur 10 sene önce bana msn de abi turbo yapıcaz ne koyalım şunu mu koyalım bunu koyalım şunu koyarsak ne olur bunu koyarsak ne olur diye soruodun. Yardım etmio muyduk. Hayırdır.
IN BOOST WE TRUST
IN BOOST WE TRUST
alper guldurme kendıne. msnde aktıf olarak konusuyoduk 10 sene evvel her gun gece sana abı dedıgımıde hatırlamıyorum benım ıcın o sıfata naıl olabılen bı kac kısı vardır su alemde malesef sen erısemezsın... sen bugune kadar kendı hangı arabanı yuruttun yada kımın arabasını yuruttunde ben senden akıl aldım? 10 sene once benım vtecım yoktu golfum vardı onuda yurutme amaclı bı amacla kullanmıyodum full bodykıtlı full tesısatlı sekıl arabasıydı. vtecı 2003 te aldım 2007 de turboladım ozamanlardada sen ortalıklarda yoktun. TB TURBOYKEN NERDEYDINsadece 9 10 sene once ortalarda gorunmeyen ghostrıder modunda sozde 300 500 hp volvon vardı ne pıstte ne yolda gorunen. bı meganeın var daha basınc bastıramıyosun ama herkese sole yuruyelım boyle yuruyelımlerde, ıslak pıstte 54 lerdesın... bunları yenı yetmeler cıgnemeden yutar ama eskı kasarlar malı gorunce anlar koklama geregı bıle duymaz... cok sukur arabalarımla anılabılıyorum yaptıklarımla, darısı basına...
hadı by
Evet haklısın. Ne diim. Bizde yalanın bini bin para. Hatırlamıyor olabilirsin ama ben çok iyi hatırlıyorum neler sorduğunu boşver. Ben yürütmek istediğim arabayı yürütürüm. Megane ı bu kadar yürüyebilen çıktı mı Türkiyede. Ben yaptım oldu. Type R larlada koştu bu araba 1 barda. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Islak pist demedim ıslanmaya başlamıştı dedim.Çıktığımda da yağmur çiselemeye başlamıştı. kaydırmaz ama pisti soğutur. 54 diye ben söylemedim transponderlar okudu. 1 tane değil biri sürü transponder okudu hepsi bagajdaydı.
Benle mal lı falan diye de ergen ergen konuşma.
IN BOOST WE TRUST
Arkadaşlar sakin olun eski konuda kitlendi buda yakındır
BA ile olan denememizin konusu nereden nereye geldi başka videolar paylaşıldı atışmalar yapıldı , işte Türkiye genelinde şu işlerle uğraşan ve büyük sınıntılarla uğraşıp yaptığımız arbalarımız bizim hobi miz FOBİ ye dönüşmesin yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)