mşllh. araçlara
ygz ile dbs arasında sadece egzantrik varmı mı var??
mşllh. araçlara
ygz ile dbs arasında sadece egzantrik varmı mı var??
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
sıkıştırmaları da farklı diye biliyorum.
IN BOOST WE TRUST
Masallahdbs biraz geriden mi basiyo? Eski filtre borusuda sende olsaydi simdiye filtre olayin cozulmustu
![]()
Metinim maasallah kardesim araban on numara ama senin dediğin gibi 5 boy yokmuş dimiiben seni yolda uyarmaktan selektor bakmaktan bı hal oldum trafik ılerde Durmuş diyorum bu adam hala nasıl basıyor aman dikkat bide aklıma gelmişken shele girerken bagarttirarak girme kanka orda hastane var tam karşısı
![]()
Soranlar için dbs de egznnteik yay şapka piston ve sıkıştırma farkı var![]()
PowerTune
O gece herkez çok sessiz geldi ve çok sessiz çıktı tebrik ederimMetin gecenin sessisliğini yırttı resmen
![]()
Metinim gelemem o tarafa cokk zorsen kaç boy diyosan o kadar boy olsun fark etmez sonuçta geciyorsun
![]()
PowerTune
YGZ de sıkıntı yok olsa yazardı zaten Yasinozaman DBS hızlanmış demekki, işimiz zor ama denemek için heyecanlanıyorum yinede bi umut
tebrikler deneyen arkadaşlara,,
TeamPASAOGLU
Milleti rahatsiz etmedigimiz surece durup dururken polisin de gelecegini sanmiyorum ***** yere. ***** yerin sahiplerinin de problem yapacagini sanmiyorum adam
Deneme aksamlari hit yapiolar hem markette hem pompada.
IN BOOST WE TRUST
DBS hızlanması amaclı bısey yapılmadı..
vıtes sorunu vardı ki onu bılıyorsunuz baskı deısınce sorun kalmadı harıcınde sıbop ayarı yag su flıtreler amartsorler fılan deıstı yanı yapılanlar bunlar.. herşey aynı ek parca vs ekleme yok daha oncede soyledım flitre sorunu var sogukda deıl ve borusu cok ii deıl onu cozmem lazım sadece..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)