bu arabayı bende iyi bilen yoktur sanırım ben o arabaya takılan pistonu vs iyi biliyorum bayandan alıdıği zaman kadar ama bu araba cidden farklı doustan mı 0 dan mı ama cidden iyi giden bi araba.
bu arabayı bende iyi bilen yoktur sanırım ben o arabaya takılan pistonu vs iyi biliyorum bayandan alıdıği zaman kadar ama bu araba cidden farklı doustan mı 0 dan mı ama cidden iyi giden bi araba.
O 330 manuel ise camdan atlasın o nası bi kötü araba kaldırmadır ;otomatik olsa daha iyi kalkıcak araba![]()
Hayır..Aracın motoru normal 106 gti motoru..
Denizli'de çağlar diye birisi almıştı..1-2 kez görmüştüm yürütürken..Hala güzel yürüyor..
Şu anda ise denizli'deki Pug servisinden bir usta satın aldı..O kullanıyor..
Ama şöyle bir gerçek var..NOT'u Alper abiden daha iyi yürüten kimse yok..Arabayı kim alırsa aLsın..Asla ilk zamanlarındaki gibi yürütemez..Zaten denizli'de o aracın kıymeti bilinmedi..Kaç kere piston kırmış pınarbaşına giderken..
manuelse daha basarılı kalkmalıydı.. rollde mrk ederdım ben asıl...
not zamanında superdı ama şimdi o kadar deıl sanırsam...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
manuel se gorunuse gore hic kaldiramamis . rollde belirli bi hizdan sonra sansi yok , cok acamaz zaten sonrasindada 330 alir gider
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bu araba alperden sonra hiç bi başarısını duymadım.not plakasını duyurduysa bunu Alper başarmıştır...
denizlide bmw ci cok
www.honda-tech.com
8nisan 2005 de yapılan clubperformans drag yarışında körfezde eslestik ben daha 2vye atanakadar arabafiniş gördü aranızda izleyenler vardır belki çok güzel bi arabaydı ben mantardan aldığım shc63 106gti 3sene türkiye drag şampiyonu olmuş inanın benim araba bile okadar iyi yürümüyordu
2003 yılında 07vy567 nadir aybek honda vti
2002 yılında 07cbk01 emrah eryılmaz peugeot 106gti
2001 yılında .......... bahadır şenel şampiyon oldu
2000 yılını bilmiomm kim oldunu?*bilionız sevinirimm
gökmen yılmazdan aldım ben bu arabayı ama asıl sahibide ferruh muş dediğim zamanlar mahalli draglar larda dereceleri var 3sene boyunca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)