Yorumları okumadan direk vidyoyu izledim yılanı görünce direk kendimi geriye attıma o derece tırsarım yılandan bak yazınca bile garip oluyorum.herhalde motorun üzerinde olsaydım bu sahneyi izlerdik.![]()
![]()
Yorumları okumadan direk vidyoyu izledim yılanı görünce direk kendimi geriye attıma o derece tırsarım yılandan bak yazınca bile garip oluyorum.herhalde motorun üzerinde olsaydım bu sahneyi izlerdik.![]()
![]()
gerçek motorcu bu kadar soğukkanlı davranmak güven özveri tecrübe ister.
eli öpülesi adam
hiçbir hayvandan korkmam tek korkum yılan ölü yılan bile görsem salarım yerlere ne varsa
aynı durumu yaşasam kalpten giderdim zaten yılan ısırmasa bile
yuh yaa ben burda tırstım harbı bu adamı tuttum ben
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
4-5 defa izledim anca anladımne bilim aklıma gelmedi ordan çıkıcağı .. yola öyle bi kitlenmişim ki şimdi bişey çıkcak diye..
allahıımmm..
adamdaki yalnız soğuk kanlılığa takdir ettim eli öpülesi adam benim karşıma çıksa kaç yıllık motorcuyum herhalde benden geriye o hızda bir şey kalmazdı.. tabi olay brezilyada geçiyor brezilya faktörüde var ordakiler oranın doğal ortamında yılan görmeye ellemeye tutmaya alışıksa ama ne olursa olsun genede ben atardım kendimi
yılanda yoldan gelmemişdir öyle bir şey olması çok güç. o motorcu arkadaş yola çıkmadan gırenajın bir yerine saklanmışdır yolda giderkende basınçdan ısıdan v,b den atmışdır grenajdan kendini dışarı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)