http://youtube.com/watch?v=KZtJvAh1c8g
böyle bir yol tutuş varmı yaw![]()
http://youtube.com/watch?v=KZtJvAh1c8g
böyle bir yol tutuş varmı yaw![]()
Şimdi oradaki hız 230 km miymiş. Ben buna inanmıyorum. Zaten arabayı toplar toplamaz öle bir frene basamazsın. Arabanın salınımı o kadar çabuk geçmez. Resmen powersliding yaparsın o durumda.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yani banada o kadar hizli gelmedi 230 la oyle bir acilimin , toplamasi imkansiz gibi birsey olur .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bana 200 den aşşağı gelmedi yoldaki şeritlere bakarsanız ?
evet ben ona bakmamıştım takip eden sanırım bir vti ve ibre sonda ??
Kamera çekimlerinde yol şeritleri zaten genelde öle gözükür. Hi Def bi çekim olması lazım şeritlerden hızı tayin edebilmek için.
@yiit
evt onu gördüm hayal meyal bi çubuk kadran onunda. Ama bana hala 200 altı bir hız gibi geliyo. Clio'lar kafadan kopması ile meşhur bir araçtır. 200 üstü süratlarda o kadar sert bir hamlenin bu kadar kolay toparlanması bana mümkün gelmedi. Heleki clio da. MCS ile bile bir iki salınırdı araba.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Cok güzel kurtardı ama baya bir tırsmıştır o yol iyi dediğiniz gibi yoksa coktan savrulması gerekti.
1.6tdi.
Ecutech.
arkadaşlar 230kmhdan ve clıodan bahsedılıoımkansız gıbı bısı daha düşük hızlarda münkündür belkide...
civicin kadran sonda degil gibi sanki dikkat ederseniz beyaz cizgi 150 160 civarı gibi geldi bana.. 3. 4 saniyede gözükebiliyor..
birde clio videonun en başında sol şeritten orta şeride geçiyor önüne hiç bakmıyomugarip geldi bana
![]()
VTI kadran bozulmuştur. Hadi kadran bozukken video çekelim demişlerdir.Komplo senaryosu
![]()
Schumi.Projects
cliocu bi arkadas denesin ozman![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yavaş denesin ama![]()
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)